H «Επιλογή Σαμψών» δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας

4859098949

Το τεράστιο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του κόσμου. Παρά το γεγονός ότι έως τώρα καμία ισραηλινή κυβέρνηση δεν έχει παραδεχθεί επισήμως ότι η χώρα κατέχει πυρηνικά όπλα, επιστήμονες και ειδήμονες του στρατιωτικού χώρου γνωρίζουν και έχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι το Τελ Αβίβ έχει στο οπλοστάσιο του πυρηνικές βόμβες ικανές να κονιορτοποιήσουν την Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

Με βάση τα στοιχεία του έγκυρου επιστημονικού περιοδικού «Bulletin of the Atomic Scientists» και της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών DIA (Defense Intelligence Agency) των ΗΠΑ, η χώρα αυτή διαθέτει 80 πυρηνικές κεφαλές τις οποίες κατασκεύασε μεταξύ των ετών 1967-2004 και κατέχει σχάσιμο υλικό που τις επιτρέπει την κατασκευή επιπλέον 115 έως 190 πυρηνικών κεφαλών. Πέραν αυτού έγγραφο της CIA που δημοσιεύτηκε στον αμερικανικό τύπο (Foreign Policy Journal) αποδεικνύει ότι το Ισραήλ έχει στο οπλοστάσιό του και μεγάλα αποθέματα χημικών και βιολογικών όπλων.

Το πρόγραμμα «πυρηνικής και βιολογικής αποτροπής» του Ισραήλ φέρει την κωδική ονομασία «Επιλογή Σαμψών», μια ονομασία που αποσκοπεί να θυμίσει ότι ο βιβλικός ηγέτης των Ιουδαίων αν και ηττήθηκε από τους εχθρούς του, κατάφερε όμως να τους συμπαρασύρει στην συμφορά καταστρέφοντας τον ναό του Δαγών των Φιλισταίων.

Η «Επιλογή Σαμψών» είναι η πλέον αυστηρή μορφή αποτροπής παγκοσμίως, μια αποτροπή που ουσιαστικά αναγγέλλει ότι ο κόσμος θα γίνει ερείπια εάν απειληθεί το Ισραήλ.

Όσοι νομίζουν ότι τα ανωτέρω είναι ακόμη μια «θεωρία συνωμοσίας», ακολούθως τους παραθέτουμε στοιχεία προς διαλογισμό, θυμίζοντας ταυτόχρονα και το εξής ανέκδοτο. Δυο γουρούνια συζητούν στον στάβλο του χωρικού και το ένα εξ αυτών λέει στο άλλο «γνωρίζεις ότι ο χωρικός μας ταΐζει για να μας σφάξει» και το δεύτερο γουρούνι ανταπαντά «πάλι θεωρίες συνωμοσίας διάβαζες».

Το 1971 σε συνέντευξη της προς το BBC η πρωθυπουργός του Ισραήλ Γκόλντα Μεγίρ δήλωνε τα εξής: «Εφόσον η χώρα μου απειληθεί θα συμπαρασύρουμε στην καταστροφή όλο τον κόσμο». Εν κατακλείδι το πρόγραμμα «επιλογή Σαμψών» είναι υπαρκτό και συνοψίζεται στο εξής: Εφόσον κινδυνεύσει το Ισραήλ να «πεθάνει», έχει φροντίσει να πεθάνει μαζί του και ο υπόλοιπος κόσμος είτε φταίει είτε όχι.

Ενώ λοιπόν η καθοδηγούμενη από σιωνιστικά συμφέροντα διεθνής κοινότητα κάνει σκληρή κριτική στο παρανοϊκό καθεστώς της Βορείου Κορέας για το πυρηνικό του οπλοστάσιο, αποσιωπά το γεγονός ότι στην Ανατολική Μεσόγειο, σε απόσταση βαλλιστικής αναπνοής από την Ευρώπη, το Ισραήλ κατέχει πυρηνικές κεφαλές τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει για αμυντικούς ή επιθετικούς σκοπούς. Έχει δηλαδή το δικαίωμα ολοκαυτώματος των αντιπάλων του και όχι μόνο, κάτι που ουδόλως ενοχλεί την «ηθική» της Δύσης.

Γ.Λ.
δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
αριθμός φύλλου 1041