Ξαναψηφίστε τους! Ξεπέρασε το 40% η ανεργία στους νέους

83896509

Ενώ στην ευρωζώνη η μέση τιμή της ανεργίας ήταν 7,5% -τον μήνα Μάρτιο- στην Ελλάδα των Τσιπροκούληδων ήταν 18,1%, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat). Φυσικά, με το ποσοστό αυτό, η δήθεν… μεταμνημονιακή Ελλάδα κρατάει γερά την πανευρωπαϊκή πρωτιά στην ανεργία, την οποία έχει «κερδίσει» από την εποχή του Σαμαρά.

Παράλληλα με τη θλιβερή πρωτιά στην ανεργία, η Ελλάδα έχει και την πρωτιά στην ανεργία των νέων (κάτω των 25 ετών), με το κολοσσιαίο ποσοστό 40,4% – με μέσο όρο 15,7% στις χώρες της ευρωζώνης!

Σύμφωνα με τα επιμέρους στοιχεία, ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα ανήλθε τον Μάρτιο σε 850.000. Το δε ποσοστό ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 14,4% και στις γυναίκες στο 22,8%.

Κι έχουν το θράσος οι υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή, δηλαδή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού γενικώς και ειδικότερα των θυμάτων τους, των ανέργων!

Άνεργοι-άνεργες, νυν και… μελλοντικοί, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ τους υπευθύνους της ανεργίας-δυστυχίας σας! Ρίξτε τους «μαύρο»! Ψήφο «δαγκωτή» στην Χρυσή Αυγή!