Δεν κάνουν ούτε για τα… Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια

879865890

γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής

Πολλά και διάφορα ευτράπελα των πρώτων μηνών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω του Βαρουφάκειου πονήματος «Ενήλικες στο δωμάτιο», που θα μπορούσε εναλλακτικά να τιτλοφορούταν «Ενήλικες στην παιδική χαρά».

Ο Βαρουφάκης ίσως να ξέρει από marketing καλύτερα από τα Οικονομικά. Άρπαξε έτσι την χρυσή ευκαιρία της αυτοπροβολής που τόσο του αρέσει και στο αναγνωστικό κοινό, χάρισε ένα βιβλίο που θα ζήλευε και ο αείμνηστος Νίκος Τσιφόρος.

Οι διάλογοι που ο ίδιος παραθέτει, κατά την πρώτη περίοδο της «σκληρής διαπραγμάτευσης», ομολογουμένως σου προσθέτουν χρόνια ζωής από το γέλιο. Η ανακοίνωση των μαγνητοφωνήσεων δε, είναι μια ξεκάθαρη προειδοποίηση «ένθεν κακείθεν», ότι τους έχει όλους σε στικάκια και εκτός του ήχου, το πανάκριβο iphone του, παρέχει υψηλής ποιότητας βιντεοσκόπηση… Οι χλιαρές αντιδράσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον επιβεβαιώνουν τον υπερφίαλο κατά τ’ άλλα πρώην υπουργό.

Από τα αποσπάσματα που διέρρευσαν στον Τύπο, ξεχωρίζουν (αν έχεις χιούμορ) η γνωριμία του με τον Τσίπρα όπου αρχικά τον εντυπωσίασε η… σκέψη του (δείγμα και της νοημοσύνης του Βαρουφάκη), τα 16 δις ευρώ των ξένων που άραζαν στην Τράπεζα της Ελλάδας και ο Τσίπρας ήθελε να «ταΐσει τα παιδιά που πεινούσαν» (όχι τα δικά του) και άλλες στιχομυθίες ανέξοδης αριστερής «επαναστατικότητας» που δεν μας έκαναν να πέσουμε και από τα σύννεφα.

Στο καρναβαλίστικο αυτό κλίμα, ας μην λησμονήσουμε τον Λαφαζάνη που θα έφερνε πετρέλαιο από την Βενεζουέλα παρέα με τον Στρατούλη την ώρα που θα έπεφτε σαν βροχή το χρήμα από τις ρωσικές προκαταβολές για τους αγωγούς.

Έχουμε επανειλημμένως χαρακτηρίσει την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ως «τσίρκο». Αλλά εάν αληθεύει το 10% από όσα διαβάσαμε, οι τύποι δεν κάνουν ούτε για τα… Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ»
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φυλλάδες έκαναν πάρτι με όλα τα παραπάνω. Ελάχιστοι όμως στάθηκαν σε δύο σημαντικά ζητήματα, που επιβεβαιώνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Το πρώτο δεν είναι άλλο, από την αμηχανία του Αλέξη Τσίπρα και της αυλής του, στο άκουσμα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Οι άνθρωποι – εν μέσω capital controls και «χρεοκοπολογίας» – είχαν… επενδύσει στην συνθηκολόγηση του Ελληνικού Λαού. Το υπερήφανο «ΟΧΙ» τους έκατσε βαρύ στο στομάχι.

«Τα κάναμε σαλάτα», ομολόγησε ο Τσίπρας, σύμφωνα με τον Βαρουφάκη. «Τους έδωσα περισσότερα από όσα τους έδωσε ποτέ ο Σαμαράς και ακόμη θέλουν να με τιμωρήσουν», είπε με παράπονο ο… Αντώνης Τσίπρας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως δικαιώνεται και σε κάτι ακόμα: Την παραδοχή του Βαρουφάκη, ότι πρωτοκλασάτα στελέχη της αριστερής κυβέρνησης (αναφέρει τον Δραγασάκη και τον Χουλιαράκη, αλλά είναι δεκάδες ακόμα…) είναι αχυράνθρωποι των ξένων. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο Δραγασάκης κινούσε τα νήματα και ο Τσίπρας ακολουθούσε τυφλά τις οδηγίες του.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ή ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ
Αχυράνθρωποι των τοκογλύφων όμως, βρίσκονται σε όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου, οπότε ας μην χαίρονται τα ράκη της μασονοδεξιάς, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί.

Το ασφαλές συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω, είναι ότι την Ελλάδα κυβερνούν ηλίθιοι, ημίτρελοι και… πράκτορες.

Η Πατρίδα χρωστάει ένα «ευχαριστώ» στον θίασο του Τσίπρα, γιατί όπως είχε πει και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, οι ίδιοι μόνο θα μπορούσαν να γκρεμίσουν τον μύθο της αριστεράς, αφού η ψοφοδεξιά στην Ελλάδα φρόντιζε τόσες δεκαετίες να τον συντηρεί.

Από εκεί και πέρα, οι Έλληνες πατριώτες δεν πρέπει να έχουν ψευδαισθήσεις: Θα φύγουν οι αριστεροί «αχυράνθρωποι» της ξενοκρατίας και στην θέση τους θα έρθουν (;) οι νεοφιλελεύθεροι «αχυράνθρωποι». Και θα μετράμε ακόμα Μνημόνια, δείκτες ανεργίας και αυτοκτονίες. Στο ενδιάμεσο μπορεί να διασκεδάζουμε με τους Βαρουφάκηδες όμως η κατάσταση δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται ένα ισχυρό Εθνικιστικό ρεύμα στην Ελλάδα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται – όχι απλά για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Εθνικισμού – αλλά για να αποκτήσει σύντομα, κυβερνητική προοπτική.

Advertisements