Για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ

apergiaMME

Τα ΜΜΕ αποσιωπούν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για έναν πολύ σημαντικό λόγο: Επειδή οι Έλληνες συμφωνούν με αυτές!

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα μείζονα θέματα της ελληνικής πολιτικής αγγίζουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού. Το λεγόμενο «προσφυγικό», η διαφθορά, οι θέσεις μας για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα είναι μερικά μονάχα από τα προνομιακά για την Χρυσή Αυγή πεδία. Είναι δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τις θέσεις της εκφράζει πολλούς περισσότερους από το όποιο προσεχές εκλογικό της ποσοστό και αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Φαίνεται άλλωστε καθαρά και από πρόσφατη δημοσκόπηση και συγκεκριμένα της εταιρείας Metron Analysis, ότι στο ερώτημα καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται και πάλι ο ΚΑΝΕΝΑΣ με ποσοστό 45% έναντι 27% του Κυριάκου Μητσοτάκη και 14% του Αλέξη Τσίπρα. Στην εν λόγω δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδεικνύεται και πάλι σταθερά σαν η 3η πολιτική δύναμη της χώρας και είναι πραγματικά για γέλια η εμφανιζόμενη άνοδος του ΠΑΣΟΚ από όλες τις δημοσκοπήσεις και αποτελεί φαινόμενο περιστασιακό και καθοδηγούμενο…

Για όσους δεν το γνωρίζουν, πέραν από τους αριθμούς υπάρχουν και τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, τα οποία δεν δημοσιεύονται. Αυτά, λοιπόν, τα ποιοτικά στοιχεία είναι συντριπτικά υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κρύβουν μια δυναμική άνοδο του Κινήματός μας! Χαρακτηριστικό είναι ότι στην δημοσκόπηση της Metron Analysis υπάρχει η ερώτηση “Ποια από τα παρακάτω κόμματα θα ψηφίζατε ή δεν θα ψηφίζατε σε καμία περίπτωση”; Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ερώτημα αυτό λαμβάνει θετική ψήφο από το 11%.

Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενη πολιτική έρευνα στην οποία εμφανίστηκαν ποιοτικά στοιχεία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ερχότανε 2ο κόμμα στους Έλληνες με εισοδήματα έως 600 ευρώ το μήνα.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι το Κίνημά μας, όντας λαϊκό και αντισυστημικό ευρίσκει ανταπόκριση σε πλατειά λαϊκά στρώματα και αυτό δεν μπορούν να το σταματήσουν ούτε με την λάσπη, ούτε με την συκοφαντία, ούτε με την συνωμοσία σιωπής και τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό μας από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και φυλλάδες.

Advertisements