Ετοιμάζοντας την γενιά του τίποτα

47730985

Στα «πολυπολιτισμικά» σχολεία της Ελλάδας του 2017, οι μικρές μαθήτριες δεν ντύνονται πια Σουλιωτοπούλες. Ντύνονται «προσφυγόπουλα» και φοράνε ισλαμικές μαντίλες στο κεφάλι, το οποίο έχουν φροντίσει οι νεομπολσεβίκοι να γεμίσουν με τις ιδεοληψίες τους. Στον αφελληνισμό της Παιδείας έχουν βάλει το λιθαράκι τους εδώ και χρόνια και οι ψευτοπατριώτες της δεξιάς.

Κατάργησαν την Ιστορία, θέλουν να καταργήσουν την προσευχή και τις παρελάσεις. Όχι όλες… Υπάρχει μια παρέλαση που υποστηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη: Το Athens Pride με τις περίφημες «έμφυλες ταυτότητες», γιατί εάν δεν το ξέρατε, οι βιολογικές έννοιες του αρσενικού και του θηλυκού, είναι πλέον… ξεπερασμένες και υπάρχουν δεκάδες ακόμα (κοινωνικά) «φύλα» για όλα τα… γούστα.

Την παρέλαση της χυδαιότητας με την αισθητική της παρακμής και τα νέα αιτήματα της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Σε αυτή την παρέλαση πήγαν κυβερνητικά στελέχη, αλλά κανείς τους δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην κηδεία του 11χρονου Μάριου που έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα κάποιου ρομά της περιοχής.

Αυτή είναι η «Ελλάδα» του 2017: Ετοιμάζει την γενιά του Τίποτα και με τις μαντίλες στο κεφάλι και χωρίς βρακί στον κώλο. Αρκεί να ικανοποιούνται οι μειοψηφίες και τα κοράκια της Νέας Τάξης. Προς χάριν τους, ας πεθάνει ένας λαός, γιατί αυτό που ζούμε δεν είναι παρά ένας αργός και ύπουλος θάνατος…

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Advertisements