Η Ηλεία και οι άλλοι (ΙΙΙ)

praktor-zf

@@ Δεύτερο κόμμα (με 13% παρακαλώ) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανάμεσα στους πολίτες με χαμηλά εισοδήματα. Δεν το λέμε εμείς, αλλά εταιρία δημοσκοπήσεων από εκείνες που δεν… χαρίζουν ποσοστά στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Φανταστείτε τώρα τι γίνεται στην πραγματικότητα.

@@ Και αυτό εξηγεί την λύσσα των παρακρατικών συμμοριών της αριστεράς. Την Τετάρτη, περίπου 30 αλήτες, ντυμένοι… αστυνομικοί (!) επετέθησαν στο γραφείο της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο. Ανάμεσα στους τρεις εθνικιστές τραυματίες, ήταν και μια κοπέλα που της έσπασαν τα χέρια με… σφυριά. ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που χρειάστηκε να πάνε 30 εναντίον 3 και μάλιστα μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς για να αιφνιδιάσουν τους Εθνικιστές.

@@ «O μοναδικός σύμμαχος της Ελλάδας είναι οι ΗΠΑ», δήλωσε ο… σκληρός εθνικοπατριώτης Πάνος Καμμένος, θυμίζοντας ολίγον από Κώστα Σημίτη. Ένα πουλάκι μας σφύριξε ότι τα έχει βρει σε όλα με την Νουδούλα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της χαζοδεξιάς στις επόμενες εκλογές. Ευχόμεθα βίον… μνημονιόσπαρτον!

@@ Εβδομαδιαία εφημερίδα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι κάποιος «Καμμένος» εμπλέκεται σε ηχογραφημένες συνομιλίες που κατέθεσε στις αρχές της βδομάδας ο ισοβίτης Γιαννουσάκης και έχουν σχέση με τις έρευνες που αφορούν το ναρκοπλοίο Noor 1. Ασφαλώς και θα πρόκειται περί συνωνυμίας με τον Πάνο Καμμένο…

@@ Η πυρκαγιά στην Αρήνη ξύπνησε πολύ άσχημες μνήμες. Δέκα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το (καλά) οργανωμένο σχέδιο των πυρκαγιών στην περιοχή της Ζαχάρως το 2007 όπου 49 συμπατριώτες μας έχασαν την ζωή τους και κανένας δεν τιμωρήθηκε όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως πολλά από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν τις ημέρες εκείνες, τα «θαυμάζουμε» ακόμα και σήμερα σε διάφορες θέσεις.

@@ Στον καιρό των «ρομά» θα δούμε πολλά. Κυρίως θα δούμε που φτάνει το θράσος της αριστεράς και των ψευτοανθρωπιστών, που σκίζονται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων αλλά αδιαφορούν επιδεικτικά για τα δικαιώματα των Ελλήνων, ακόμα και όταν πρόκειται για την ζωή ενός 11χρονου παιδιού. Εκεί στον Άγιο Ιωάννη του Πύργου, όλα καλά; Προσέξτε μην σας πουν… ρατσιστές.

@@ Τα έβαλαν με τον δήμαρχο… Ναμπίλ Μοράντ στην Ανδραβίδα οι κάτοικοι, για την απομάκρυνση του αστυνομικού τμήματος από την περιοχή. Φήμες που θέλουν τον δήμαρχο να καταθέτει σχέδιο αστυνόμευσης από «ρομά» ή και «πρόσφυγες» στα πλαίσια του ευρύτερου σχεδιασμού της κυβέρνησης των αριστερών απατεώνων, δεν έχουν επαληθευτεί για την ώρα…

@@ Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι μαστροποί της Στροφυλιάς που είχαν στήσει υπαίθριο πορνείο στο δάσος. Ο ένας μετέφερε τους «πελάτες» με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας και ο άλλος εισέπραττε τα χρήματα και κρατούσε το… φανάρι. Οι συλληφθέντες ήταν «ρομά» εκ Βουλγαρίας αλλά δεν τρέχει τίποτα, η «δράση» τους ήταν στα πλαίσια της «ανάπτυξης» της περιοχής.

@@ Καλό καλοκαίρι σε όλους τους συναγωνιστές.

πράκτωρ ζαμαν φου

89208490

Advertisements