Στην Εποχή των Αποφάσεων

Για τον σεισμό δεν φταίει ο σεισμογράφος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και πολλά χρόνια είχε προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό για την επερχόμενη διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού της χώρας, για τον κίνδυνο μετατροπής της Πατρίδας σε μια πολυπολιτισμική χώρα στην οποία μειοψηφία θα είναι οι Έλληνες.

Από άρθρα στην εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, από αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας, από ομιλίες του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών του κινήματος μας έχει γίνει γνωστό σε όλο το Έθνος ότι η χρονική περίοδος στην οποία ζούμε είναι τεράστιας σημασίας για το μέλλον της πατρίδας μας και ότι αν θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες θα πρέπει να αντισταθούμε με έργα και πράξεις.

Ο χρόνος για συζήτηση και προβολή επιχειρημάτων έχει παρέλθει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να επιχειρηματολογούμε για το σωστό και το δίκαιο των απόψεων μας, αλλά θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι πλέον επαναλαμβάνουμε αυτά που έχουμε διατυπώσει εδώ και πολλά χρόνια και για τα οποία δυστυχώς επαληθευόμαστε.

Οι ντόπιοι και ξένοι ολιγάρχες, οι νεοταξικοί εντολοδόχοι των Σιωνιστών έχουν προωθήσει τα σχέδια τους σε τέτοιο σημείο ώστε να μην αρκούν πλέον τα λόγια και η επιχειρηματολογία για να τους απωθήσουμε.

Δεν αρκεί πλέον να τους πολεμάμε με το τηλεκοντρόλ και μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης από την πολυθρόνα του σπιτιού μας ή μέσω συζητήσεων σε κοινωνικές ή πολιτικές συναθροίσεις.

Τώρα ήρθε η στιγμή για έργα και πράξεις, διότι αν δεν αντισταθούμε τώρα σε λίγα χρόνια οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα μας έχουν όλους υπερφαλαγγίσει. Την απόφαση για το αν θα παραμείνουμε Έλληνες ή θα αλλοτριωθούμε οικονομικά, κοινωνικά, φυλετικά και βιολογικά θα πρέπει να την πάρουμε άμεσα, άμεσα διότι ουσιαστικά είμαστε σε ενός είδους εμπόλεμη κατάσταση.

Ζούμε σε μια «εποχή των αποφάσεων». Αποφάσεων που θα κρίνουν το μέλλον της Πατρίδας και του Ελληνισμού. Πρέπει να αντισταθούμε με πράξεις και όχι μόνο με επιχειρήματα στα νεοταξικά σχέδια της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, που θέλουν να ακυρώσουν ισλαμοποιώντας της Ελλάδα την οποιαδήποτε μελλοντική δυνατότητα του Ελληνισμού να έχει σχέση με την Ρωσία. Σχέδια που υλοποιεί συνειδητά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το λεγόμενο συνταγματικό τόξο.

Όσοι δεν ταυτίζονται με τα νεοταξικά σχέδια ισλαμοποίησης και θέλουν να παραμείνουν Έλληνες πρέπει να αντισταθούν, όχι μόνο με επιχειρήματα.

Γ. Λιναρδής

Advertisements