Η «ανοιχτή κοινωνία» σκοτώνει την Ευρώπη

Terror-Attack-London

Ακόμα μία τρομοκρατική επίθεση είχαμε την Κυριακή στο «ανεκτικό» Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στην μητρόπολη του «πολυπολιτισμού» και του «αντιρατσισμού». Στο Λονδίνο του πακιστανικής καταγωγής δημάρχου που δήλωσε κυνικά, ότι στις μεγάλες πόλεις σαν το Λονδίνο… «συμβαίνουν αυτά»! Οπότε, κοιμηθείτε ήσυχοι…

Όσο και εάν τις πρώτες ώρες, τα ΜΜΕ προσπάθησαν να θολώσουν την ταυτότητα των δραστών με γελοιότητες τύπου «άτομα μεσογειακού τύπου» (!!!), όλοι κατάλαβαν εξαρχής, ότι πρόκειται και πάλι για ένα αληθινά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ έγκλημα, με δράστες τους γνωστούς κανίβαλους που σφάζουν αθώους πολίτες στο όνομα του Αλλάχ.

Δεν είναι όμως, απλά θρησκευτικό το ζήτημα. Μουσουλμάνους έχει και η Ελλάδα και μάλιστα με Ελληνική συνείδηση και ασφαλώς μιλάμε για τους Έλληνες Πομάκους.

Οι φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες μισούν βαθύτατα την Ευρώπη, τον Δυτικό τρόπο σκέψης, τον Πολιτισμό της και τους Λαούς της.

Όσο και εάν οι θιασώτες των «ανοικτών συνόρων», οι πολιτικάντηδες της παγκοσμιοποίησης, θέλουν να επιβάλλουν την «συνύπαρξη» και τον… «εμπλουτισμό» μας, με ανθρώπους εντελώς ξένους προς τον τρόπο ζωής μας, τόσο θα υπάρχουν φανατικοί να τους θυμίζουν ότι δεν έρχονται στην Ευρώπη για να αφομοιωθούν αλλά για να την… αφομοιώσουν! Τόσο απλά.

Η επίθεση στο Λονδίνο, ήταν η έκτη μεγάλη τρομοκρατική ενέργεια, από τις αρχές του 2017, εντός Ευρωπαϊκού εδάφους και η τρίτη στην Μεγάλη Βρετανία. Για άλλη μια φορά, τουλάχιστον ένας εκ των δραστών (ο 27χρονος Κουράμ Σαζάν Μπουτ) έχει γεννηθεί στην Ευρώπη. Ήταν δηλαδή «Βρετανός» σύμφωνα με την «πολιτικά ορθή» ερμηνεία των πραγμάτων…

Ακριβώς οκτώ λεπτά χρειάστηκαν για να «εμπλουτίσουν» τους Λονδρέζους οι μακελάρηδες… Μια νεαρή κοπέλα, δέχθηκε 15 μαχαιριές ενώ ο δράστης φώναζε «Αυτό είναι για τον Αλλάχ». Επτά νεκροί, 48 τραυματίες και εκατομμύρια τρομοκρατημένοι Ευρωπαίοι. Τρομοκρατημένοι όχι μόνο από την δράση των ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά και από την δαμόκλειο σπάθη του «αντιρατσισμού» που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την διαφορετική άποψη και την κριτική.

Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η επίθεση αυτή δεν θα είναι η τελευταία… Εκατομμύρια φανατικών περιμένουν να περάσουν τις πύλες της Ευρώπης που ανοίγουν διάπλατα οι εγκληματίες πολιτικοί των «ανοικτών συνόρων», για να τιμωρήσουν τους «άπιστους» λευκούς.

Η απάντηση στην φρίκη και στην βία της ισλαμικής τρομοκρατίας πρέπει να είναι πολιτική και αυτή δεν είναι άλλη, από την Ευρώπη-Φρούριο, την Ευρώπη που θα υπερασπιστεί την Ταυτότητά της και τους Λαούς της. Αυτή την Ευρώπη, μόνο οι Εθνικιστές μπορούν να χτίσουν.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

1036

Advertisements