Είμαστε ο Λαός

XA-5556

Όσα η μαρξιστική Χούντα του Μνημονίου σε συνεργασία με τους φιλελεύθερους λακέδες απέτρεψε ν’ ακουστούν από τη βουλή την προπερασμένη εβδομάδα, με την παράνομη απόφαση της αποβολής του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής, έφτασαν εν τέλει στα αυτιά Όσων Ζωντανών Ελλήνων την εβδομάδα που πέρασε, με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να αποδεικνύει στην πράξη ότι στην πολιτική σκηνή της χώρας υπάρχει μονάχα ένας πολιτικός οργανισμός ικανός να αντισταθεί στον αφελληνισμό και στη μνημονιακή Τυραννία.

Δύο εβδομάδες μετά από την τελευταία πράξη επίδειξης «δημοκρατικότητας» εκ μέρους της συμμορίας που εξουσιάζει την Πατρίδα και το Λαό μας, δυνάμεθα να εξάγουμε συμπεράσματα χρήσιμα για τον Πολιτικό μας Αγώνα.

Πρώτα απ’ όλα, αναμφισβήτητο γεγονός είναι πως το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της σαπίλας πολεμά με χαρακτηριστική λύσσα, με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο την Χρυσή Αυγή, όπερ σημαίνει πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Δεύτερον, η αδυναμία αντιμετώπισης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από τις κομματικές συμμορίες του «δημοκρατικού» τόξου, οδηγεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον αυτοεξευτελισμό των πολιτικών μας αντιπάλων αλλά και του μιντιακού παρακράτους που τους αγιοποιεί και τους προφυλάσσει από τη λαϊκή κατακραυγή. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόταση Βούτση καθ’ υπόδειξη Βορίδη, για αποβολή της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής από διαδικασία συζήτησης και ψήφισης, με βάση την αρχή της συλλογικής ευθύνης!

Αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη μεθόδευση αναδεικνύει μεγαλοπρεπώς την παρασκηνιακή συμμαχία Σύριζα και ΝΔ, μια συμμαχία η οποία για λόγους ψηφοθηρικούς παρουσιάζεται από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης ως μια «μάχη μεταξύ δυο αντιδιαμετρικά αντίθετων ιδεολογιών και πολιτικών», ενώ στην ουσία ιδεολογία και των δύο κομμάτων είναι τα Μνημόνια των τοκογλύφων και πολιτική τους γραμμή η πιστή εφαρμογή τους.

Τρίτον, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μπορούν με τη βοήθεια των εργολάβων της ενημέρωσης να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή για τα πάντα, δεν μπορούν όμως καθ’ οιονδήποτε τρόπο να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή για το ξεπούλημα της Πατρίδος μας και τη φτωχοποίηση του Λαού.

Ισχυρίζονται μάλιστα, πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στερείται πολιτικών θέσεων και επιχειρημάτων, αλλά παρά ταύτα αρνούνται πεισματικά τον δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση στο πεδίο των επιχειρημάτων και των θέσεων, αν και προφανώς θα τους βόλευε να εκθέσουν την εθνικιστική γύμνια και ένδεια που επικαλούνται παντοιοτρόπως. Συνεπώς, υποπίπτουν σε μια θεμελιώδη αντίφαση η οποία συν τοις άλλοις, καταδεικνύει περίτρανα τούτο: ο πραγματικός τους φόβος για τη Χρυσή Αυγή έγκειται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας αναγνωρίζουν το Κίνημά μας ως την κινητήριο δύναμη της Εθνικής Αφύπνισης, η οποία προϊόντος του χρόνου μετατρέπεται αναπόφευκτα σε Εθνική Αντίσταση.

Η Χρυσή Αυγή ως εκ τούτου, αποτελεί για την Τυραννία της ξενοκρατίας την μοναδική απειλή διότι σε αυτή διακρίνουν οι Τύραννοι ένα Λαό που αρνήθηκε να γονατίσει και να προσκυνήσει την εξουσία τους και το χειρότερο, εξακολουθεί να το αρνείται με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και φανατισμό!

Επικαλείται το διεφθαρμένο Καθεστώς της φαυλότητας, της διαφθοράς και του ραγιαδισμού, πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών πρεσβεύει ιδέες και θέσεις αναχρονιστικές και συνάμα εχθρικές προς την Πατρίδα και το Λαό μας.

Στην πραγματικότητα όμως, φοβούνται αυτό ακριβώς: ότι πρεσβεύουμε μια Πατρίδα που αρνείται να παραδοθεί και να συνθηκολογήσει κι ένα Λαό που επιμένει να αγωνίζεται διεκδικώντας τα ιστορικά του δίκαια.

Η Χούντα των Μνημονίων δεν φοβάται για το Λαό, φοβάται τον Λαό, γνωρίζοντας πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αντιπροσωπεύει σήμερα ακριβώς αυτό το Λαό που ταπεινώνεται και εξαθλιώνεται, ωθούμενος βιαίως στην ανέχεια και τον αφανισμό.

Στο πρόσωπο των Χρυσαυγιτών το Καθεστώς διαβλέπει την αδάμαστη θέληση των παιδιών των αγροτών, των εργατών, των φιλότιμων ανθρώπων του μεροκάματου και της εργασίας, των εν γένει μη προνομιούχων Ελλήνων που έρχονται για να πάρουν πίσω την Πατρίδα, την Ελευθερία, την Τιμή και την Αξιοπρέπειά τους.

Ας το πάρουν απόφαση λοιπόν, οι άθλιοι κατήγοροι και υβριστές μας: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε παροδικό φαινόμενο, ούτε προϊόν της οικονομικής κρίσης. Είναι της Ιστορίας η εκδίκηση και η αναγκαία Τιμωρία που θα κατακάψει τον παλαιό κόσμο για να οικοδομήσει ένα Νέο, Ελεύθερο, Κοινωνικά Δίκαιο και προπαντός Ελληνικό!

Ευάγγελος Καρακώστας

Advertisements