Παίζουν με τον πόνο των ανέργων οι Συριζαίοι

OAED43

Δεν είναι μόνο ότι οι συριζαίοι σχεδόν πανηγυρίζουν για το 4ο Μνημόνιο που φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού, αλλά με περισσό θράσος παίζουν και με τον πόνο του.

Έτσι, ενώ σύμφωνα με όλες τις σχετικές μετρήσεις η ανεργία γενικά και η ανεργία των νέων ειδικότερα, είναι μακράν η πρώτη στην Ευρώπη (με περίπου 1.100.000 ανέργους, ενώ σχεδόν ένας στους δύο νέους είναι άνεργος…), ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν… 200.000 νέες θέσεις εργασίας!!!

Αυτό είπε σήμερα, χωρίς ίχνος ντροπής ή μεταμέλειας για την δυστυχία την οποία έχει επιβάλλει στον ελληνικό λαό η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής (και… Διαστήματος) Ν. Παππάς, στην εκπομπή-πλυντήριο του Παπαδάκη:

«Είμαστε περήφανοι που σταματήσαμε την καταστροφή, το καθοδικό σπιράλ θανάτου. Η σύγχρονη ιστορία θα καταγράψει πως με την διακυβέρνηση Τσίπρα η χώρα έχει κερδίσει 200.000 θέσεις εργασίας».

Που δημιούργησαν τις 200.000 νέες θέσεις εργασίας; Προφανώς στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες αναγκάζουν τους Έλληνες ανέργους να καταφεύγουν, για να βρουν μια δουλειά και να ζήσουν αξιοπρεπώς!

Advertisements