Πιο κάτω και από τον πάτο…

Print

Και ενώ το 4ο μνημόνιο των Συριζανελ, ετοιμάζεται να ισοπεδώσει ότι όρθιο έχει απομείνει σε τούτη την Πατρίδα, αποκαλυπτικά είναι τα στατιστικά στοιχεία του χάρτη των φορολογικών δηλώσεων που δημοσιεύτηκε για τα εισοδήματα και τα ποσά των φόρων που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι, ανά νομό σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όσο αφορά την Δυτική Ελλάδα, ο νομός Ηλείας βρίσκεται στον πάτο καθώς το μέσο δηλωθέν εισόδημα που δήλωσαν οι φορολογούμενοι στο νομό μας ανέρχεται στις 8.593 ευρώ, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας 8.620 ευρώ και Αχαΐας 10.881 ευρώ.

Όσο αφορά την επικράτεια αν παρατηρήσουμε τον χάρτη η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι η πιο φτωχή απ΄ όλες τις περιφέρεια σε όλη την επικράτεια. Τυχαίο;

Αφού λοιπόν μας φλόμωσαν με ανάπτυξη και ψέματα όλα αυτά τα χρόνια, οι καρεκλοκένταυροι που μας κυβέρνησαν, με Ολυμπίες οδούς, αεροδρόμια, λιμάνια και κουραφέξαλα, ας αναλογιστούμε τι θα συμβεί με την εφαρμογή του 4ου μνημονίου.

Η τελευταία πλέον ελπίδα σε τούτον τον τόπο, είναι το όραμα και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, για επιστροφή στην πραγματική οικονομία, με Εθνικό Νόμισμα και Εθνική Παραγωγή.

Μ.Δ.

Advertisements