Να τους χαίρονται οι «αντιρατσιστές» της Ηλείας

64067959

Συνεχίζεται η διερεύνηση σε βάθος του αποτρόπαιου εγκλήματος που συνέβη στις 20 Μαρτίου στη Βαρβάσαινα και αποκαλύφθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Θύμα, ένας 30χρονος πακιστανός, εργάτης γης που ζούσε στην περιοχή του Πύργου και δράστης ένας ομοεθνής του. Ο τελευταίος κάλεσε στο σπίτι του στη Βαρβάσαινα τον 30χρονο «φίλο» του και για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί τον μαχαίρωσε, τον σκότωσε και στη συνέχεια τον τεμάχισε με σκοπό να τον βάλει σε μια βαλίτσα και να τον θάψει σε απόμερη αγροτική τοποθεσία, που γνώριζε ως εργάτης γης και ο ίδιος.

Στην υπόθεση φέρονται να έχουν εμπλοκή ακόμα δύο πρόσωπα. Ένας πακιστανός εργάτης, φίλος του δράστη και πιθανότατα συνεργός του και μια γυναίκα ρομά. Ο δράστης και η φίλη του κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Οι αρχές μετά την ενημέρωση που είχαν για εξαφάνιση του θύματος στις 20 Μαρτίου, είχαν ενδείξεις πως δεν πρόκειται για απλή εξαφάνιση. Η διερεύνηση μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου πακιστανού, φέρεται να οδήγησε στον δράστη, που πέφτοντας σε διαρκείς αντιφάσεις, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα χωρίς όμως να αποκαλύπτει στους αστυνομικούς πολλές λεπτομέρειες.

Ο δράστης αφότου σκότωσε το φίλο του με πολλαπλές μαχαιριές. τον τεμάχισε, τον τοποθέτησε σε μια βαλίτσα, αφού έκοψε το πτώμα στη μέση, αποκεφαλίζοντάς το και κόβοντας το ένα χέρι. Στη συνέχεια τον μετέφερε στο εν λόγω σημείο, τον έθαψε και έκαψε τη ματωμένη βαλίτσα για να σβήσει τα ίχνη. Παράλληλα όμως κράτησε τα κινητά του θύματος, κίνηση που αποδείχθηκε μοιραία για την αποκάλυψη του εγκλήματος.

Advertisements