Η Επανάσταση θα ζει για πάντα

1821-345803

Σε λίγες ημέρες, ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821, της Επαναστάσεως δηλαδή που σήμανε το τέλος της οθωμανικής επικυριαρχίας και κατοχής. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας, ως είθισται, θα σπεύσει να στείλει τα μηνύματά του προς τους απανταχού Έλληνες, μηνύματα υποταγής, υποτέλειας και έκδηλου ραγιαδισμού, στοιχεία που ξεχειλίζουν σε κάθε ενέργεια τόσο του αντεθνικού Κράτους όσο και του κάθε «δημοκρατικού» κόμματος ξεχωριστά.

Ειρήνη, συνεργασία, συμφιλίωση ήταν και παραμένουν οι ευχές που δίνουν οι πολιτικές ηγεσίες του δύσμοιρου τόπου, ευχές οι οποίες έχουν πλαισιωθεί τα τελευταία επτά έτη από τη νουθεσία της αναγκαιότητος της εθνικής ενότητας προκειμένου να ξεπεραστεί η… οικονομική κρίση! Μόνο που κάθε άλλο παρά μονοδιάστατα και αποκλειστικά οικονομική είναι η κρίση που διέρχεται η Πατρίδα μας και επιπλέον, δεν είναι οι ευχές μήτε και οι προσευχές τα εφόδια εκείνα τα οποία θα συνδράμουν ώστε ο Λαός μας να βρει ξανά τον δρόμο του.

Εάν υπάρχει ένα κυρίαρχο δίδαγμα από τον ιερό Αγώνα των Ελλήνων του 1821 απέναντι σε μια ολόκληρη αυτοκρατορία, είναι η Πίστη στο ανώτατο των Ιδανικών: η Πίστη στην Ελευθερία. Και παρατηρήστε τούτο: κανείς πλην των Εθνικιστών, κατά τον εορτασμό της Εθνικής μας Επαναστάσεως δεν τολμά να αναφερθεί στην πολυπόθητη Λευτεριά. Διότι απλούστατα, οι πολιτικές ηγεσίες του Κράτους τούτου, έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ούτως ώστε η Πατρίδα μας να παραμένει δέσμια όχι πια της οθωμανικής σκλαβιάς, αλλά της δουλείας των τόκων.

Οι Τύραννοι βεβαίως του Μεγάλου μας Έθνους, διακρίνονται για την αλαζονεία τους και διαρκώς αποθρασύνονται. Μισούν τον Ελληνισμό μας και το επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Δίχως αμφιβολία εντούτοις, το μεταπολιτευτικό τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει την οθωμανική τυραννία τεσσάρων σχεδόν αιώνων: ο οθωμανικός φόρος της δεκάτης επί της παραγωγής αντικαταστάθηκε από τη βαρύτατη μνημονιακή φορολογία που απομυζεί τον ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων. Ταυτόχρονα, η δημόσια εκπαίδευση, το ύφος, το περιεχόμενό της και δη ο χαρακτήρας αυτής, συμβάλλει στην παραγωγή νεογενίτσαρων που μισούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό μας. Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα την οποία προ ολίγων μονάχα ετών πολλοί αμφισβητούσαν, αλλά τώρα την βλέπουν να καταπνίγει την καθημερινότητά τους.

Όπως το 1821 έτσι και στην εποχή μας, ολίγοι τρελοί ξεκίνησαν την Επανάσταση. Διότι είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος συγκέντρωνε, συγκεντρώνει και θα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας Επαναστάσεως: θες επανάσταση κατά της σαπίλας, κατά της διαφθοράς, κατά της ασυδοσίας, κατά της δουλείας των τόκων, κατά της ισλαμοποίησης, πάντως συνιστά Επανάσταση κατά της καθεστηκυίας τάξης. Κι αυτός είναι ο λόγος που η καθεστηκυία εκείνη τάξη, βρωμερή και διεφθαρμένη, σάπια και ξενόδουλη μέχρι το μεδούλι, μισελληνική και ρατσιστική εις βάρος του Λαού μας, αντιδρά με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, εναντίον της.

Το Κίνημά μας όμως, ως έπραξαν οι Μεγάλοι μας Πρόγονοι, επέλεξε αντί του συμβιβασμού την Εξέγερση ενάντια στο σύγχρονο κόσμο των δειλών και των προσκυνημένων. Εξέγερση μέχρι την Τελική Νίκη και Νίκη την οποία πρέπει να κατακτήσουμε με κάθε τίμημα. Διότι εν αντιθέσει προς την Εθνική Επανάσταση του 1821, στην Εθνική και Κοινωνική Επανάσταση των καιρών μας η ήττα δεν θα σημάνει απλώς την διατήρηση της ξένης κατοχής της Πατρίδος μας αλλά τον αφανισμό του Λαού μας!

Η αδράνεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού. Το 1821 εκδηλώθηκε με το ηττοπαθές ερώτημα «πως θα νικήσετε μια πανίσχυρη αυτοκρατορία»; Σήμερα εκδηλώνεται με το εξευτελιστικά ταπεινωτικό ερώτημα «πως θα επιβιώσει η Ελλάδα δίχως μνημόνια, δίχως Ευρωπαϊκή Ένωση και δίχως ευρώ»;

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχοντας πλήρη επίγνωση της ιστορικής, εθνικής του αποστολής, αντιστρέφει το ερώτημα: πως θα επιβιώσει η Ελλάδα δίχως Έλληνες;

Όποιος αδιαφορεί να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα, μπορεί να συνεχίσει να προδίδει την Πατρίδα και το Λαό του, προσκυνώντας τους Τυράννους του. Εκείνοι όμως που διαπιστώνουν τις συστηματικές μεθοδεύσεις αφανισμού της Ελληνικότητός μας, εκείνοι που ακόμα αισθάνονται την Υπερηφάνεια για τους Αγώνες των Προγόνων μας, εκείνοι που νιώθουν το αιμάτινο ποτάμι της ιστορικής μας συνέχειας να κυλά αδιάκοπα στις φλέβες τους, πρέπει τώρα να σταθούν στο πλευρό μας ορθώνοντας μαζί μας τις Σημαίες της Εθνικής  Επαναστάσεως ενάντια στους ραγιάδες και τους γενίτσαρους!

Το δικό μας, συνεπώς, μήνυμα ενόψει της Εθνεγερτηρίου Επαναστάσεως του 1821 δεν μπορεί παρά να είναι τούτο:

Όσο υπάρχει Χρυσή Αυγή, η Επανάστασή μας θα ζει για πάντα!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

ORKOS1821

Advertisements