Το Πελοπιστάν και οι αγελάδες του Μπαλαούρα

praktor-zf

@@ Πελόπιο και όχι… Πελοπιστάν. Με το δίκιο τους ξεσηκώθηκαν οι άνθρωποι κατά της δημοτικής αρχής που αποφάσισε ενάντια στην συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων να μεταφέρει καμιά 200αριά (για αρχή και μετά βλέπουμε…) Αφγανούς στο ήσυχο Πελόπιο και συγκεκριμένα στον χώρο του παλαιού Γηροκομείου.

@@ Το μίσος των συριζαίων για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν έχει όρια: Πέρυσι πήγαν λαθρομετανάστες στις Θερμοπύλες, φέτος θέλουν να τους φέρουν στην ιερή γη της Ολυμπίας… Του χρόνου τι θα δούμε; Σομαλούς στην Ακρόπολη;

@@ «Ρατσιστές» και Χρυσαυγίτες όσοι αντιδρούν, σύμφωνα με τους κονδυλοφόρους του νομού. Όχι κύριοι, δεν είναι ρατσιστές οι βασανισμένοι κάτοικοι του Πελόπιου. Αλλά θα γίνουν σίγουρα με αυτά που γράφετε! Γιατί όταν οι Αφγανοί θα σουλατσάρουν στην περιοχή, ποιος μπορεί να εγγυηθεί στους κατοίκους την ασφάλειά τους;

@@ «Ρατσισμός» κύριοι, είναι να αφήνετε τα ελληνόπουλα της Νέας Μανωλάδας, να κάνουν μαθήματα στα κοντέινερ επί μια δεκαετία και την ίδια στιγμή να σκοτώνεστε ποιος θα πρωτοεξυπηρετήσει ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ τους «πρόσφυγες». Είναι πολλά τα λεφτά της «αλληλεγγύης» όμως…

@@ Συνέντευξη – περιβόλι, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έδωσε ο βουλευτής Ηλείας του Σύριζα, Μάκης Μπαλαούρας. Εκεί αποκαλύπτει πως δεν πιστεύει στον Θεό (πέφτουμε από τα σύννεφα!) αλλά και πως έχει εργαστεί ως… σπερματεγχύτης αγελάδων. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αν θα έπρεπε να ντρέπεται για κάτι ο Μπαλαούρας, είναι που ψηφίζει μνημόνια και που είναι βουλευτής του Σύριζα. Καλύτερα να συνέχιζε να αυνανίζει ταύρους!

@@ Ένα πουλάκι μου μαρτύρησε ότι στην «αντισυγκέντρωση» – παρωδία του Πύργου, την ημέρα της βιβλιοπαρουσίασης του Ηλία Κασιδιάρη, συμμετείχε (πανάσχημο) στέλεχος της Τ.Ο. Πύργου του Σύριζα. Θυμίζω ότι η… ειρηνική σύναξη των 20 ταλαίπωρων «αντιφασιστών» είχε ως σύνθημα «τσακίστε τους φασίστες», δηλαδή για να το κάνουμε πενταροδεκάρες, είχε ξεκάθαρη προτροπή σε βία κατά ομάδας ανθρώπων.

@@ Φυσικά, ο εισαγγελέας του νομού δεν άκουσε κάτι. Γιατί αν άκουγε είναι βέβαιο ότι θα έπρεπε να κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Ούτε και η αστυνομία είχε πρόβλημα με τους «αντιεξουσιαστές». Είχαν συμφωνήσει είπαν, να τους φέρουν μέχρι την… πόρτα του Επαρχείου. Εκεί θα τους σταμάταγαν και θα έπρεπε να είμαστε και ευχαριστημένοι. Ρε για καμαρώστε κάτι «επαναστάτες»!

@@ Παρουσία του (merkel go back) Τσίπρα αλλά και του (χωρίς ένσημα) Κουτσούμπα θα γίνουν τα εγκαίνια του Μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα στις 27 Μαρτίου. Για τον Μπελογιάννη μπορείτε να μάθετε πολλά από κάποιον που τον ήξερε όσο ελάχιστοι: Τον Τάκη Λαζαρίδη, που υπήρξε συγκρατούμενός του στο ίδιο κελί στις φυλακές της Καλλιθέας. Απλά διαβάστε το βιβλίο – καταπέλτης στην aristera που έγραψε ο ίδιος με τίτλο «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»… Εκεί θα βρείτε όλη την αλήθεια για την εγκληματική οργάνωση του ΚΚΕ στα χρόνια του συμμοριτοπολέμου.

@@ Αγάπη μόνο!

πράκτωρ ζαμαν φου

MPALAOYRAS

Advertisements