Δεν θα τους χαρίσουμε την Πατρίδα μας

IMIA13-1

Στην αρχή ήταν το «σκίσιμο» των μνημονίων, με έναν νόμο και έπειτα ήρθε η «σκληρή διαπραγμάτευση» για να φτάσουμε στην… εκδίωξη του ΔΝΤ και να αντιληφθεί πλέον όλη η Ελλάδα ότι ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…

Τώρα η αριστερά, εκλιπαρεί να επιστρέψει στις συνομιλίες, το ΔΝΤ που θα… έδιωχνε (!) και ο πέλεκυς της νέας συμφωνίας – όποτε και αν αυτή οριστικοποιηθεί – θα πέσει βαρύς επάνω σε κάθε ελληνική οικογένεια. Η κυβέρνηση είπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα επαχθή μέτρα που υπαγορεύει ο Σόιμπλε και η γερμανική οικονομική ολιγαρχία και ετοιμάζει νέα σφαγή για χαμηλόμισθους, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές, η τυραννία των Μνημονίων παραμένει πρωτίστως ένα ζήτημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και από μόνο του αυτό είναι αρκετό για να είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους συμφωνία με τους τοκογλύφους, το πρόγραμμα των οποίων ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ και αυτό το γνωρίζουν άπαντες.

Στις πλάτες μας πέφτει το βάρος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενός ολόκληρου Έθνους, καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή και πατριωτική επιλογή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, έχουν ήδη πάρει τις απαραίτητες «κατευθύνσεις» από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε και η «αντιπαράθεση» με τον ΣΥΡΙΖΑ, έγκειται απλώς στο ποιος θα φέρει καλύτερη «συμφωνία»! Με απλά λόγια, ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα την Ξενοκρατία εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους.

Το γερμανόδουλο πολιτικό κατεστημένο οδηγεί εν γνώσει, τον Λαό μας στην απόλυτη εξαθλίωση. Απέναντί του υπάρχει μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η προοπτική του Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

Στο εθνικοαπελευθερωτικό μας κάλεσμα, πρέπει να δηλώσουν παρόντες, όσο το δυνατόν περισσότεροι και αποφασισμένοι Έλληνες. Οι στιγμές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Να μην αφήσουμε άλλο την Πατρίδα μας στο έλεος των τοκογλύφων και του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου που τους υπηρετεί!

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Advertisements