Διπλή απόπειρα βιασμού στην Ν. Μανωλάδα από λαθρομετανάστη

rape

Ένα νέο κρούσμα παραβατικής συμπεριφοράς με δράστη λαθρομετανάστη ήρθε στο φως της δημοσιότητας με επίκεντρο περιοχή του νομού Ηλείας και συγκεκριμένα την Νέα Μανωλάδα, στην οποία διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές όταν ένας λαθρομετανάστης από το Μπανγκλαντές επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ σε μια γυναίκα με σοβαρά προβλήματα όρασης και στην κόρη της και προσπάθησε να τις βιάσει!

Ο αλλοδαπός εγκληματίας κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι με το οποίο επιχείρησε να αναγκάσει τις δύο γυναίκες να βγάλουν τα ρούχα τους, αλλά εκείνες έβαλαν τις φωνές τρομοκρατημένες. Για να τις βοηθήσουν, έτρεξαν ομοεθνείς του δράστη, όμως εκείνος τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιά έναν από αυτούς, που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή περνούσε ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να αφοπλίσει με τη βοήθεια περαστικών τον εκτός εαυτού λαθρομετανάστη, που κρατείται στο τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.

Το ζητούμενο στην όλη υπόθεση είναι το πώς ο πολύ επικίνδυνος αυτός τύπος όχι μόνο βρέθηκε στην Χώρα μας, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι τώρα. Ο «ξαναμένος» μπαγκλαντεσιανός και «ταξικός αδερφός» των επαγγελματιών «αλληλέγγυων» και «αντιρατσιστών» δεν δίστασε να μαχαιρώσει ακόμη και συμπατριώτη του στην απόπειρα βιασμού που επιχείρησε.

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε μέχρι πού θα ήταν αποφασισμένος να φτάσει, αν οι δυο γυναίκες δεν έβαζαν τις φωνές. Βεβαίως και η όλη ιστορία θα περάσει «στα ψιλά» της σερβιρισμένης ενημέρωσης των καθεστωτικών ΜΜΕ, παρότι ακόμη και ομοεθνείς του μπαγκλαντεσιανού αποπειράθηκαν να τον σταματήσουν. Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε μια υπόθεση βιασμού, η οποία αν ταυτιστεί με την νοοτροπία απέναντι στις γυναίκες των «απίστων», που έχει ένα μέρος των μουσουλμάνων, επεξηγεί και την συγκεκριμένη επιθετική συμπεριφορά του εν λόγω μπαγκλαντεσιανού, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την «πολιτικά ορθή» πληροφόρηση των αποπροσανατολιστικών από την πραγματικότητα ΜΜΕ.

Να σημειωθεί πως ο 19χρονος (κατά δήλωσή του…) δράστης εισέβαλε παράνομα στην χώρα μας πριν ένα μήνα. Νέας εσοδείας λαθρομετανάστης…

baglantesianos

Advertisements