Η Μαριάννα Μητροπούλου, ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι γκασμάδες

128740972035

Η Ηλεία έχει σπάνια ταλέντα στην δημοσιογραφία. Ένα από αυτά, είναι και η δεσποινίς Μαριάννα Μητροπούλου που εργάζεται για την «ΠΑΤΡΙΣ» (…) και έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση για την βιβλιοπαρουσίαση του Ηλία Κασιδιάρη στο Επαρχείον, το κάτωθι «ρεπορτάζ»:

«Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι η αντιφασιστική διαδήλωση – πορεία, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Πύργου. Περίπου 45-50 αντιφασίστες και αντιφασίστριες, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, αντέδρασαν στην παρουσίαση βιβλίου του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στο «Επαρχείον», στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου (Σάκη Καράγιωργα). Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν την πλατεία όπου βρίσκονταν οι διαδηλωτές, ενώ στο «Επαρχείον» βρέθηκε μικρός αριθμός ατόμων – υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο, ενώ μικροένταση υπήρξε μόνο κατά τη διάρκεια λεκτικών αντεγκλήσεων μεταξύ αντιφασιστών και χρυσαυγιτών. Λίγο μετά τις τρεις και είκοσι το μεσημέρι, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, πήγε στο «Επαρχείον», διερχόμενος από την πίσω πλευρά της πλατείας, ενώ λίγο μετά τις τέσσερις ολοκληρώθηκε με συνθήματα η αντιφασιστική διαδήλωση».

Εδώ είναι οι… 50 «αντιφασίστες»:

gasmades

Και εδώ, ο μικρός αριθμός ατόμων – υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής:

12217-2

Η δεσποινίς Μητροπούλου δεν έχει πρόβλημα μυωπίας… Απλά δεν γουστάρει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γράφει συνειδητά ψέματα.

832509

Όσο για τον Ηλία Κασιδιάρη, δεν εισήλθε από καμία «πίσω πλευρά», αλλά βρίσκονταν από τις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου τον είδαν, τον χαιρέτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του δεκάδες Πυργιώτες που βγήκαν από τα μαγαζιά της πλατείας για να του μιλήσουν, σε αντίθεση με την Μαριάννα Μητροπούλου που μάλλον συνομιλεί μόνον με τους γκασμάδες του… αντιφασιστικού μετώπου Ηλείας.

Σ.74

Advertisements