Δύσκολοι καιροί για συριζαίους

Ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας κάλεσε γονείς για να κάνει συγκέντρωση… ο Σύριζα – Οι γονείς τους γύρισαν την πλάτη και… έφυγαν μαζί με τα παιδιά τους όταν κατάλαβαν ότι τους ήθελαν για κοινό σε «αντιρατσιστικό» κήρυγμα!

Η κατρακύλα του ανθελληνικού συνονθυλεύματος ΣυριζΑνελ δεν έχει όρια, γι’ αυτό και ψάχνουν κόσμο με το κιάλι για να γεμίσουν αίθουσες δια της πλαγία οδού και της κοροϊδίας.

Στις 31/01/2017, ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας κάλεσε γονείς, να παρευρεθούν σε εκδήλωση με θέμα την ανταλλαγή απόψεων, πάνω στην εκπαίδευση καθώς, όπως τους ανακοίνωσαν θα παραβρίσκονταν και αντιπροσωπίες σχολείων από την Ιταλία και Ισπανία.

Αντ’ αυτού, το θέμα προς συζήτηση δεν είχε καμία σχέση με την παιδεία, άλλα ήταν καθαρά μια πολιτική εκδήλωση του Σύριζα και των υποτακτικών του.

Σύμφωνα με το καλωσόρισμα του δημάρχου Κοτζιά, επρόκειτο για την συμμετοχή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας σε πρόγραμμα για «μια Ευρώπη αλληλεγγύης, για μια Ευρώπη ανοιχτών συνόρων, πάνω από χρώματα, από θρησκείες, από προκαταλήψεις».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο υφυπουργός παιδείας Μπαξεβανάκης, όπου μετά την πανωλεθρία των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Τρίπολη όπου παραβρέθηκαν τρεις και κούκος, σκαρφίστηκαν να κοροϊδέψουν τους γονείς τάχα για «πληροφόρηση εκπαιδευτικού περιεχομένου».

Να σημειώσουμε πως μετά την παραπάνω ανακοίνωση του δημάρχου, ο κόσμος αποχώρησε ομαδικά από την αίθουσα δυσαρεστημένος, από την κοροϊδία που αντιμετώπισαν, αφήνοντας τους διοργανωτές μόνους σαν την… καλαμιά στον κάμπο.

Όσα ψέματα και αν σκαρφιστούν για να γεμίσουν αίθουσες, ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη, όλοι αυτοί που αγωνιούν για την ένταξη των λαθρομεταναστών στην κοινωνία ας τους πάρουν στα σπίτια τους.

img_20170201_135753

Advertisements