ΙΜΙΑ 2017: Η Χρυσή Αυγή Ηλείας ήταν εκεί

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Πριν από εικοσιένα έτη, την αποφράδα ημέρα της 31ης Ιανουαρίου του 1996, τρεις ανδρείοι Έλληνες Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, ο Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Αντιπλοίαρχο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός, πέφτουν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος από τα πυρά του προαιώνιου εχθρού, κρατώντας με το απαράμιλλο θάρρος και την φιλοπατρία τους αγέρωχη την Τιμή και την Υπερηφάνεια ενός ολόκληρου Έθνους.

Λίγες στιγμές μετά την ανακοίνωση του τραγικού γεγονότος, μόνο λίγοι Έλληνες Εθνικιστές πράττουν το καθήκον τους, ενώ άπαντες σιωπούν. Μεταβαίνουν εντελώς αυθόρμητα ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μεγάλη εθνική προδοσία που είχε συντελεστεί. Ταυτόχρονα, όμως, αποτίνουν, ως οφείλουν, τον ελάχιστο φόρο τιμής στους τρεις Ηρωικούς Πεσόντες των Ιμίων.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, και το εθνικιστικό ποτάμι κατακλύζει ξανά το κέντρο της πρωτεύουσας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης, την στιγμή που τα πάντα γύρω μας ξεπουλιούνται. Και αυτή την κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, το Γαλανόλευκο σύμβολο του Έθνους και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα της άφθαρτης Ιδέας μας υψώνονται επιβλητικά στον νυχτερινό ουρανό. Ο ιερός όρκος Τιμής και Πίστης ανανεώνεται!

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές – ανάμεσά τους και δεκάδες Συναγωνιστές από την Ηλεία – ως μοναδικοί θεματοφύλακες της εθνικής μνήμης, ανταποκρίθηκαν στο προγονικό κάλεσμα για να τιμήσουν τους Μεγάλους Μάρτυρες του Ελληνισμού, που έπεσαν μαχόμενοι την ώρα του ιερού καθήκοντος, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

xapn9124

xap-4760

xap-9109

xap9116

Advertisements