Η ΕΡΤ απαγόρευσε την μετάδοση των συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής!

xa-imia17-96

Η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από την ΕΡΤ –το πρωί της Κυριακής- της μεγαλειώδους συγκεντρώσεως της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των σταλινικών που κυβερνούν την Ελλάδα – με την άδεια της φράου Μέρκελ, του Σόρος και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων.

Έτσι, μετά από δημοσίευμα της φυλλάδας των Ιών –το οποίο προφανώς ήταν το «σύνθημα»- ο σύντροφος Τσακνώφ (Τσακνής) – του Στάλιν του καμάρι!- ανακοίνωσε ότι μετά την… ασαφή απάντηση του ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι το κρατικό κανάλι να μεταδίδει τις ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, αφενός η ΕΡΤ δεν θα μεταδίδει πλέον ζωντανά τις ομιλίες των μελών της ΧΑ και αφέτερου υπηρεσιακή επιτροπή λογοκρισίας (προφανώς ορκισμένη στα κόκκαλα του «πατερούλη», θα κρίνει αν το υλικό που μαγνητοσκοπείται «είναι μεταδόσιμο ή όχι».

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Και βέβαια, εδώ δημιουργείται προηγούμενο («δεδικασμένο», κατά την νομική επιστήμη). Στα πρότυπα, λοιπόν, της «δημοκρατίας» τους, θα είναι και η δικιά μας «δημοκρατία» κι οποιανού συντρόφου δε θα του γουστάρει, ας τα μαζέψει κι ας πάει στην Βόρεια Κορέα!

Advertisements