Μαθήματα… παρακμής στα παιδιά μας

SXOLEIO

Το είπε και το έκανε ο Υπουργός Παιδείας που διαδέχτηκε τον ανθέλληνα Φίλη και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της διάλυσης των πατροπαράδοτων αξιών και της Ελληνικής Οικογένειας.

Από 3 Φεβρουαρίου τα παιδιά μας στα σχολεία θα δεχτούν μία πρωτοφανή επίθεση «προοδευτικότητας», αφού αρχίζει η θεματική εβδομάδα κατά της… τρανφοβίας, ήτοι θα αρχίσουν να προσπαθούν να τους επιβάλλουν με το ζόρι αφύσικες θεωρίες περί «κοινωνικού φύλου» και να τους αναγκάσουν να δεχτούν με το ζόρι ως… φυσιολογικές τις πάσης φύσεως εκτροπές.

Ο Σύριζα αντιλαμβάνεται ότι καταρρέει με ταχύ ρυθμό και έτσι φροντίζει να επιβάλλει στα γρήγορα τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Χωρίς να έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που ψήφισε μαζί με τη ΝΔ το περιβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης», τώρα εισάγει την διδασκαλίας της παρακμής στα σχολεία.

Μπορεί όλα όσα έταξε στους Έλληνες να αποδείχτηκαν τερατώδη ψέμματα, όμως τα όσα είχε υποσχεθεί στους ταγούς της παγκοσμιοποίησης υλοποιείται κατά γράμμα, με την συνενοχή βεβαίως της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σιωπά ενόχως.

transofovia

Advertisements