Αγωνιζόμαστε για Εθνική Ελευθερία

xa-3174983

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι το πρωτοπόρο και δυναμικό τμήμα των δυνάμεων της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης, στην διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας από τους ξενοκίνητους πράκτορες και στην υποδούλωση της Πατρίδας μας. Όντας η μάχιμη εμπροσθοφυλακή της Εθνικής Ιδέας, διαμορφώνει και εφαρμόζει στην πράξη ένα επαναστατικό Λαϊκό – Εθνικιστικό πολιτικό πρόγραμμα, διεξάγοντας έναν ασυμβίβαστο πολιτικό αγώνα Εθνικής Αναγέννησης και Κοινωνικής Ανασυγκρότησης.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος λειτουργεί και δρα άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ελληνικό Λαό. Στέκεται πρωτοπόρος στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες, εξυπηρετώντας με συνέπεια τον «Μεγάλο Σκοπό» της πολιτικής πάλης: την κατάκτηση της εξουσίας μετά την κατάρρευση του ξενοκίνητου διεθνιστικού καθεστώτος και τον σχηματισμό του Λαϊκού Εθνικού Κράτους. Αυτό είναι το κύριο πολιτικό καθήκον μας, διότι το ζήτημα της εξουσίας, είναι το κυριότερο ζήτημα κάθε επαναστατικής πορείας.

Με βάση την εθνικιστική κοσμοθεωρία και γνώμονα την επιστημονική ανάλυση και τοποθέτηση του πολιτικού ζητήματος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος μπορεί να εφαρμόζει αδιάκοπα μιαν ασυμβίβαστη, γνήσια και ολοκληρωμένη επαναστατική πολιτική, αλλά και να απαντάει σωστά στα εκάστοτε ζητήματα της πολιτικής πάλης.

Ο Εθνικισμός στην πολιτική εφαρμογή του αρνείται ξεκάθαρα την κυριαρχία μιας τάξης πάνω στην άλλη, δεν επιδιώκει την «πάλη των τάξεων», αλλά τη συνεργασία των τάξεων για το καλό του Έθνους και του Λαού. Στην αξιοκρατική κοινωνία του Λαϊκού Εθνικού Κράτους δεν χωράει και δεν μπορεί να υπάρχει εκμεταλλεύτρια και εκμεταλλευόμενη τάξη, αλλά όλες οι κοινωνικές ομάδες οφείλουν να συνεργάζονται αρμονικά για το καλό της Λαϊκής Κοινότητας.

Οι εθνικιστές δεν μάχονται για ν’ αλλάξει νταβατζήδες ο Λαός και στην θέση των πλουτοκρατών να έρθουν οι κομισάριοι. Μάχονται για την ανατροπή του καθεστώτος της εθνοκτόνας πλουτοκρατικής τάξης (που δεν ξεχωρίζει σε δεξιά ή αριστερή έκδοση, είναι δυό κεφάλια μ’ ένα στομάχι) και πολεμούν το εγκληματικό σύστημα του καπιταλισμού. Οι εθνικιστές στέκονται στο πλευρό της εργατικής τάξης και της αγροτιάς που σήμερα αποτελούν τα κυρίαρχα θύματα της απάνθρωπης πλουτοκρατικής εκμετάλλευσης.

Στα ψευτο-είδωλα της σύγχρονης γραικυλικής κοινωνιοπάθειας ο Εθνικισμός αντιπαρατάσσει τις βαθύτερες δυνάμεις τις Λαϊκής Κοινότητας που δεν μπορούν να καταμετρηθούν και να ζυγιστούν, που δεν γίνονται αντιληπτές με στατιστικούς υπολογισμούς και συμφεροντική λογική: τις δυνάμεις της εθνικής ψυχής και του αίματος.

Advertisements