Η επιλεκτική καταδίκη της βίας

apergiaMME

Άρθρο του Νίκου Κωνσταντίνου
από την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί

Προ δύο περίπου εβδομάδων, είχαμε την παρακρατική επίθεση, οργανωμένης ομάδας 30 αριστεριστών κατά του βουλευτή μας και Συναγωνιστή Γ. Γερμενή. Μάλιστα ο ίδιος κατήγγειλε τον χώρο από τον οποίο προήλθε η επίθεση και στην συνέχεια οι ίδιου οι δράστες, με την άνεση που τους προσφέρει η ασυλία ενός ολόκληρου συστήματος, ανέλαβαν την ευθύνη!

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία κίνηση εκ μέρους των αρχών, παρότι οι δράστες είναι γνωστοί και έδρασαν ως οργανωμένη συμμορία κατά τριών ανθρώπων που κάθονταν αμέριμνοι σε ένα κατάστημα του Αμαρουσίου. Επίσης όπως πολύ καλά γνωρίζετε, κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν καταδίκασε την δολοφονική επίθεση των παρακρατικών.

ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ (Νοέμβριος 2015), ο βουλευτής της ΝΔ Κουμουτσάκος δέχθηκε μία γροθιά από άγνωστο νεαρό στην πλατεία Συντάγματος και ο ίδιος αμέσως μετά την στιγμή της επίθεσης, δηλώνει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν έχει ιδέα ποιοι τον χτύπησαν. Λίγα λεπτά αργότερα, το ίδιο πρόσωπο εμφανίστηκε στη βουλή με σκισμένο σακάκι και συκοφάντησε την… Χρυσή Αυγή.

ΟΛΑ τα κανάλια επιδόθηκαν στον γνωστό τους κανιβαλισμό κατά του Κινήματός μας και ΟΛΑ τα κόμματα καταδίκασαν την επίθεση.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Οι «καλοί δημοκράτες» του… συνταγματικού τόξου και οι βουβουζέλες των δελτίων ειδήσεων, καταδικάζουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ την βία. Εάν αυτή στρέφεται κατά Εθνικιστών, δεν έχουν κανένα πρόβλημα και εάν ήταν στο χέρι τους θα έδιναν και… αντιφασιστικά «παράσημα» στους κουκουλοφόρους συμμορίτες.

Advertisements