Ο Εθνικισμός στην Ευρώπη γίνεται πλειοψηφικό ρεύμα

national

Σύμφωνα με την έρευνα, οι πολίτες αυτοί που συνιστούν το πλειοψηφικό ρεύμα του Εθνικισμού στην Ευρώπη έχουν κοινά χαρακτηριστικά την αντίθεση στην λαθρομετανάστευση, την απόρριψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την έμφαση στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και την απαξία στη νέα θρησκεία των “Human Rights” που ως γνωστόν είναι ο φερετζές της παγκοσμιοποίησης.

Τον απόλυτο τρόμο ζουν οι καθεστωτικοί λακέδες, οι οποίοι επί δεκαετίες απεργάζονταν την καταστροφή των Ευρωπαϊκών Λαών και την επακόλουθη παγκόσμια κυριαρχία τους.

Όπως μεταφέρει το «Έθνος» του Μπόμπολα, διεξήχθη μεγάλη έρευνα του βρετανικού Ινστιτούτου YouGov σχετικά το ποσοστό των πολιτών στην Ευρώπη, οι οποίοι ρέπουν προς Εθνικιστικές Ιδέες, ασχέτως της κομματικής τους προέλευσης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτικά για τους ταγούς και ουραγούς της Παγκοσμιοποίησης, αφού φαίνεται πως στις 8 από τις 12 χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα η πλειοψηφία των ψηφοφόρων τάσσεται εναντίον της παγκοσμιοποίησης και υπέρ εθνικών ιδεών ή του «αυταρχικού λαϊκισμού», για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία που χρησιμοποιεί το ινστιτούτο.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των πολιτών που τάσσονται υπέρ Εθνικών Ιδεών στη Ρουμανία αγγίζει το 82%, στην Πολωνία το 78%, στη Γαλλία το 63%, στην Ολλανδία το 55% και στη Βρετανία το 48%, ενώ στην Ελλάδα δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν γιατί ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι στην επικίνδυνη ηλικία για… εμφράγματα.

Σύμφωνα πάντα με το Ινστιτούτο, οι πολίτες αυτοί που συνιστούν το πλειοψηφικό ρεύμα του Εθνικισμού στην Ευρώπη έχουν κοινά χαρακτηριστικά την αντίθεση στην λαθρομετανάστευση, την απόρριψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την έμφαση στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και την απαξία στη νέα θρησκεία των “Human Rights” που ως γνωστόν είναι ο φερετζές της ισλαμοποίησης και του νέου παγκοσμιοποιητικού σκοταδισμού.

«Ηχούν οι καμπάνες» του κινδύνου επισημαίνει το κύριο άρθρο της φυλλάδας του Μπόμπολα. Θα συμφωνήσουμε, με τον τίτλο, μόνο που δεν είναι η «ήπειρος του Διαφωτισμού» που κινδυνεύει, αλλά τα συμφέροντα πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων ανά την υφήλιο. Επίσης να προσθέσουμε ότι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, πριν από τις «καμπάνες του κινδύνου» ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και την δολοφονία των αδερφών μας από παρακρατικούς δολοφόνους της αριστεράς και της «προόδου» και αυτόν τον πολιτικό πόλεμο τον χάνετε «σύντροφοι»!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

Advertisements