Να διεκδικήσουμε την Πατρίδα μας (πριν να είναι αργά)

asura

Ο πρωταρχικός στόχος των εχθρών της Ελλάδας είναι ο αφανισμός της, είτε μέσω στρατιωτικής ήττας ή από τον εποικισμό ξένων φυλών και λαών οι οποίοι θα εξοντώσουν φυλετικά-εθνοτικά τους Έλληνες.

Οι εγκληματίες της λαθρομετανάστευσης, δηλαδή οι διεστραμμένοι πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου γνωρίζουν πολύ καλά ότι η φυλή μας κινδυνεύει με αφανισμό από την εισβολή των λαθρομεταναστών σε συνάρτηση με το πολύ χαμηλό ποσοστό γεννήσεων των Ελλήνων. Αυτή η εθνοτική απώλεια επιδεινώνεται ριζικά από την αύξηση της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων και τις συνθήκες μαφίας που απορρέουν από την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λίθινης εποχής.

Οι λαθρομετανάστες φέρνουν μαζί τους τις κοινωνικές τους δομές, το οργανωμένο έγκλημα και δημιουργούν εντός των πόλεων μας δικά τους συστήματα διοίκησης. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την απροθυμία και απουσία του κράτους να επιβάλλει το ισχύον νομικό σύστημα με όλα τα μέσα, οδηγεί αναπόφευκτα και με μαθηματική ακρίβεια στην αποσύνθεση του ελληνικού κοινωνικού ιστού, τουτέστιν θα υπάρξει σοβαρότατος αντίκτυπος στην υγεία, στην παιδεία, στην οικονομία, στο συνταξιοδοτικό σύστημα πέραν των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων που απορρέουν από την μνημονιακή πολιτική.

Παράλληλα ο εποικισμός της χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες θα οδηγήσει σε αύξηση τρομοκρατικών ενεργειών, καθόσον οι έποικοι δεν αφήνουν πίσω στις χώρες προέλευσης τους τις μεταξύ τους θρησκευτικές και πολιτισμικές έριδες. Αυτό σημαίνει ότι σε πολύ λίγο διάστημα η σουνιτική τρομοκρατία θα κάνει την εμφάνιση της στις πόλεις μας, όχι μόνο μεταξύ των μουσουλμάνων αλλά και εναντίον των χριστιανών Ελλήνων.

Αυτοί οι ηλίθιοι ελληνόφωνοι που ακόμη δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και τι θα προκύψει στο άμεσο μέλλον, τους πληροφορούμε ότι ζούμε σε ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο αποφασίζει η πλειοψηφία και όχι η μειοψηφία, δηλαδή όταν σε μερικά χρόνια οι μουσουλμάνοι έποικοι θα είναι πλειοψηφία σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας κανείς δεν θα μπορεί να τους εμποδίσει να επιβάλλουν τους ισλαμικούς τους κανόνες στο πλαίσιο αυτών των πόλεων και αργότερα στο πλαίσιο όλης της χώρας.

Η πολιτική της πολυπολιτισμικότητας που δημιουργήθηκε από τους πολιτικούς του συνταγματικού τόξου θέλει να καταργήσει τους Έλληνες με προτεταμένο όπλο την λαθρομετανάστευση και την τρομοκρατία. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η πολιτική μας απειλεί ως έθνος, ως φυλή και ως συντεταγμένη πολιτεία.

Οι μουσουλμανικές μάζες που εισβάλλουν στην χώρα μας δεν μπορούν να ενσωματωθούν ακόμη και αν υπήρχαν οι καλύτερες προθέσεις, που δεν υπάρχουν, και οι εγκληματίες της λαθρομετανάστευσης πολιτικοί το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Οι ειδήμονες της δημογραφίας και γενεαλογίας προειδοποιούν ότι στα μέσα του αιώνα οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην πατρίδα τους.

Οι πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου, αυτή η πολιτική συμμορία, είναι οι ένοχοι της απώλειας του ελέγχου της πατρίδας μας, είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Το πολιτικό σύστημα που προφανώς έχει επιτρέψει την μαζική λαθρομετανάστευση η οποία εξοντώνει την ελληνική φυλή πρέπει άμεσα να τεθεί από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο και να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου, ο έλεγχος πάνω στην χώρα μας και η σωτηρία των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων.

Γ.Λ.

Advertisements