Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ύψωσαν την Σημαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

2602372

Σε χθεσινό αγώνα μεταξύ δύο ελληνικών ομάδων στο Στάδιο Καραϊσκάκη, την εμφάνισή της έκανε μία Σημαία της Χρυσής Αυγής στην κερκίδα.

Το γεγονός ότι η Σημαία αυτή έκανε την εμφάνισή της στην κερκίδα των Ελλήνων οπαδών της ομάδας που προέρχεται από την Κύπρο μας δείχνει αφενός την εξάπλωση των ιδεωδών του Εθνικισμού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Πατρίδος μας και αφετέρου την ενότητα της Ελληνικής Νεολαίας σε αυτά τα ιδεώδη.

Όσον αφορά τους καθεστωτικούς λακέδες φαίνεται ότι η Σημαία αυτή αποτέλεσε άλλο ένα χτύπημα. Δεν τους έφταναν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν μία ασυγκράτητη (ακόμα και για τα μαγειρέματα των δημοσκόπων) άνοδο της Χρυσής Αυγής. Βλέπουν τώρα ότι οι Σημαίες και τα Σύμβολα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών κυματίζουν αγέρωχα παντού, γεγονός που τους δείχνει ότι η εκστρατεία του τρόμου απέτυχε.

Έτσι το σύνολο των μέσων που μετέδωσαν την είδηση έφτασαν σε σημείο τύφλωσης, γράφοντας ότι «Η συγκεκριμένη σημαία χρησιμοποιείται από τα νεοναζιστικά κόμματα τόσο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα όσο και από το ΕΛΑΜ στην Κύπρο, καθώς θυμίζει τη σβάστικα». Απαίτησαν δε την άμεση παρέμβαση της UEFA ώστε να τιμωρηθεί η ελληνική ομάδα επειδή δήθεν «απαγορεύονται τα πολιτικά σύμβολα», κανονισμός που όπως παραδέχονται και οι ίδιοι δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση πλανώνονται πλάνην οικτράν αν νομίζουν ότι η απειλή τιμωρίας από μία άνευ ουσίας διεθνή ομοσπονδία μπορεί να κάμψει την φλόγα του Εθνικισμού που καίει μέσα στις ψυχές των νέων Ελλήνων. Εδώ δεν τα κατάφεραν οι δολοφόνοι του καθεστώτος, θα τα καταφέρουν οι λακέδες της Παγκοσμιοποίησης;

Καλύτερα να το πάρουν χαμπάρι και απόφαση. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει!

fb_img_1475335514132

Advertisements