Ανερχόμενη δύναμη η Χρυσή Αυγή

SYN1

Είναι κοινό μυστικό στους πολιτικούς κύκλους, τα κέντρα και τα… παράκεντρα ότι υπάρχει μια μεγάλη συσπείρωση γύρω από το Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία όχι μόνο δεν έπεσε στο… 2% όπως είχε πιστέψει ο Αντώνης Σαμαράς μετά την πολιτική σκευωρία που ο ίδιος διηύθυνε, αλλά πάει ολοταχώς για ποσοστό-έκπληξη στις επόμενες εκλογές.

Αν και δεν πρέπει να αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο, η επόμενη εκλογική αναμέτρηση ίσως καθυστερήσει. Αυτό μόνο υπέρ μας είναι, καθώς είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συρρικνωθεί αρκετά –ήδη παρουσιάζει μια αισθητή μείωση των ποσοστών του- αλλά από την άλλη και η ΝΔ δεν μπορεί να ελπίζει σε ποσοστό που θα την έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας χάσει ένα μεγάλο κομμάτι των «παραδοσιακών δεξιών» ψηφοφόρων του, μετατοπίζεται συνεχώς προς το κέντρο, όπου μοιραία θα συναντηθεί με τα παλιά συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και, γιατί όχι – και άλλων δυνάμεων του Μνημονιακού τόξου.

Υπάρχει λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, ο απαραίτητος χρόνος αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες για να παγιωθεί το ρεύμα που υπάρχει προς την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή που ετοιμάζεται για μια νέα υπέρβαση, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κίνημα – όχι μόνο άντεξε σαν βράχος, το κύμα των πολιτικών διώξεων – αλλά παραμένει και σταθερά στην τρίτη θέση, χωρίς μάλιστα καμία προβολή από τα ΜΜΕ και χωρίς τον πακτωλό χρημάτων που διαθέτουν οι πολιτικοί της αντίπαλοι.

Η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι δεδομένη. Μένει αυτό να καταγραφεί και στις κάλπες. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, έχουμε ακλόνητη Πίστη στην Ηγεσία και στις δυνάμεις μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ στην πολιτική σκακιέρα και η επόμενη ημέρα θα μας βρει πιο δυνατούς για να υπερασπιστούμε από θέση ισχύος τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδας.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Advertisements