Μάχου υπέρ Εθνικιστικής Πίστεως

METOPO-NEOLAIAS

Έχουν ήδη συμπληρωθεί τέσσερα έτη από την ημέρα που ένα αξιοσέβαστο τμήμα του Λαού μας επέλεξε να εμπιστευτεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή προκειμένου να δώσει λύση στα μύρια προβλήματα που συσσώρευσαν στην καθημερινότητά του οι παραγοντίσκοι του παλαιοκομματισμού. Έκτοτε ένα Κίνημα βγαλμένο από τα κατάβαθα της Ελληνικής Ψυχής, παράταιρο στους σημερινούς καιρούς μα αυθεντικά λαϊκό και ιδεολογικά καθάριο, μάχεται εναντίον όλων κατορθώνοντας να επιβιώσει σε ένα πόλεμο ο οποίος διεξάγεται επί εδάφους εχθρικού και υπό συνθήκες αντίξοες.

Η Πατρίδα διέρχεται μια βαθιά κρίση η οποία είναι ανόητο να χαρακτηριστεί απλώς οικονομική. Η χρεοκοπία του μεταπολιτευτικού Κράτους είναι πολυεπίπεδη και καθολική και πρόκειται φυσικά για έργο εκείνων οι οποίοι οικοδόμησαν το αντεθνικό μεταπολιτευτικό έκτρωμα. Αν όμως η χρεοκοπία του μισελληνικού Κράτους είναι η φυσική απόρροια της βαθύτατης διαφθοράς των κυβερνώντων και ενός ολάκερου πολιτικού συστήματος διαπλεκόμενου μέχρι το μεδούλι, η πορεία του Έθνους μας προς τον γκρεμό είναι μια προοπτική που διακρίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρα και πρέπει παντοιοτρόπως να αποτραπεί. Η σημερινή προδιαγεγραμμένη πορεία προς τον εθνικό αφανισμό, έχει μόνον ένα εμπόδιο: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Αυτή την πραγματικότητα, την οποία αναγνωρίζει πλέον μισό και παραπάνω εκατομμύρια Έλληνες στην κατεχόμενη από τους τοκογλύφους Πατρίδα και πολλοί περισσότερα αδέρφια μας στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, αρνείται να αποδεχτεί μια κάστα σοφών του τίποτε, των οποίων κοινό χαρακτηριστικό είναι το εξής: η ροπή προς την πλήρη αδράνεια και η ασυνέπεια λόγων και έργων.

Αυτοί οι θεωρητικοί μιας βελούδινης ή κατ’ άλλους αιματηρής επανάστασης, αποδεικνύονται υπερδραστήριοι μπροστά από την τηλεόραση ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους, ενώ οι πιο τολμηροί, εξηγούν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα ιδιοφυή σχέδιά τους σε θαμώνες καφενείων, καμαρώνοντας ως γύφτικα σκεπάρνια για την πολυπλοκότητα της σκέψης τους και το μνημειώδες της πνευματικής τους διαύγειας.

Ουδείς βεβαίως μπαίνει στον κόπο να κάνει πράξη το ένα τοις χιλίοις των μεγαλεπήβολων σχεδίων και συλλήψεων, ενδεχομένως επειδή μερικές ώρες μετά την παράσταση, έχει παρέλθει η επίδραση του αλκοόλ. Ορισμένοι εξ αυτών, επιδιώκοντας να εμφανίσουν εαυτόν ως στρατιώτη και όχι ως στρατηγό, δηλώνουν με θράσος χιλίων πιθήκων πως αναζητούν τον Ηγέτη!

Αυτοί είναι οι πρώτοι που αλείφουν το βούτυρο στο ψωμί της μιντιακής προπαγάνδας, μιας προπαγάνδας η οποία μοιάζει ανίκητη, καθώς εισβάλλει στα σπίτια όλων των συμπατριωτών μας. Εκείνος ο γλοιώδης πολιτικάντης ο οποίος σκεφτόταν κάποτε τι θα πει στο καφενείο, φοβούμενος τη γιούχα και το γιαούρτωμα, σήμερα δύναται να υποστηρίξει το μεγαλύτερο ψεύδος μέσα από την ασφάλεια που του παρέχει ένα τηλεοπτικό παράθυρο ή μια ραδιοφωνική συχνότητα. Γι’ αυτό κανείς εξ αυτών δεν καίγεται να έρθει σε άμεση επαφή με το Λαό στο δρόμο, αλλά πληρώνει όσο όσο για να εμφανιστεί σε ένα κανάλι ή να ακουστεί σε ένα ραδιόφωνο.

Επανέρχομαι στους «Επαναστάτες» που γράφουν ώρες αναζήτησης του Ηγέτη της επανάστασής τους. Η διάχυση της ηλιθιότητάς τους συμβάλλει περισσότερο από τον κάθε Πρετεντέρη στην καλλιέργεια της καθεστωτικής προπαγάνδας. Διότι τα κριτήρια που οι ίδιοι έθεσαν ώστε να αναγνωρίσουν τον Ηγέτη, είναι ακριβώς η δουλειά που εργολαβικά έχουν αναλάβει τα μίντια. Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν όλοι οι πρωθυπουργοί της μεταπολιτευτικής περιόδου, με έμφαση στον Τζέφρυ Παπανδρέου και στους διαδόχους του. Ο σημερινός πρωθυπουργός δεν είναι παρά η επιτομή της κατασκευής Ηγέτη από το Καθεστώς και τους μηχανισμούς του. Τις συνέπειες της εξαπάτησης, τις γνωρίζουμε άπαντες, οι κράχτες όμως της επαναστατικής σοφίας ξεγλιστρούν πρώτοι, αλλάζοντας στρατόπεδο σαν τα πουκάμισα και επιβιώνοντας σαν κατσαρίδες σε πυρηνικό όλεθρο!

Ένα μέρος της κάστας των «Επαναστατών», με αναίδεια που ξεχειλίζει εν τη απουσία μας αλλά υποχωρεί με δρασκελιές κατά την παρουσία μας, τολμά να κατηγορεί το Κίνημα για διστακτικότητα. Εκείνοι οι οποίοι δεν ρισκάρουν να αφιερώσουν ούτε λεπτό στον Πολιτικό Αγώνα, έρχονται να κρίνουν μια Νεολαία που μάχεται καθημερινά σε κάθε άκρη της αγαπημένης Πατρίδος, μια Νεολαία που έχει θρηνήσει δύο Νεκρούς, μια Νεολαία που είδε τον Αρχηγό και συντρόφους της να προφυλακίζονται για 18 και πλέον μήνες στα κελιά μιας «δημοκρατίας» κίβδηλης όσο η «ειλικρίνεια» των δημοσιογράφων της και η «εντιμότητα» των πολιτικών της ταγών.

Η «Επανάσταση» την οποία οραματίζονται οι βαλτοί της πατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς, τελειώνει στο σημείο όπου αρχίζει η υποτιθέμενη σταθερότητα που διακηρύσσουν οι πολιτικές απατεώνες της φιλοϊσλαμικής και φιλοκίναιδης ΝΔ. Τέτοιου είδους «σταθερότητα» είναι πέρα για πέρα περιττή, για τον απλούστατο λόγο πως την έχει ήδη επιτύχει η Αριστερά του Τσίπρα και το μωσαϊκό των Καμμένων.

Η δική μας Επανάσταση, δεν είναι έργο επί χάρτου, μήτε καφενειακή αφήγηση. Διαθέτει τον Ηγέτη της, τους Πιστούς της και τη Σημαία για την οποία αξίζει -αποδεδειγμένα- οποιαδήποτε θυσία. Η δική μας Επανάσταση δεν έρχεται να διορθώσει, έρχεται να γκρεμίσει ένα οικοδόμημα σαθρό και σάπιο από τα θεμέλια. Έρχεται με απλά λόγια, να εκριζώσει τα ψεύτικα συνθήματα τη εποχής των δειλών και των προσκυνημένων, για να ορθώσει ξανά το μεγαλείο ενός Λαού Πολεμστών και Φιλοσόφων, ενός Λαού Ποιητών και Ηρώων του οποίου τα έργα αντηχούν στην αιωνιότητα.

Εκείνοι που κρύβουν την προσωπική τους δειλία πίσω από το μανδύα της «αναζήτησης ηγέτη», ας μείνουν να περιμένουν την ανάδειξή του μέσα από τα δελτία ειδήσεων της μιντιακής δικτατορίας. Ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα της εξαπάτησης, βρίσκεται όμως αναμφίβολα στις καρδιές της Ελληνικής Νεολαίας και στις εκατοντάδες χιλιάδες των συμπατριωτών μας, οι οποίοι αγωνίζονται για να χτίσουν μαζί του το Κράτος της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της πολυπόθητης Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Ευάγγελος Καρακώστας

Advertisements