ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ από την Νέα Δημοκρατία

ÂÏÕËÇ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÓÕÌÖÙÍÉÁÓ ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÅÐÉÔÑÏÐÙÍ

Με ευρεία πλειοψηφία πέρασε από την βουλή η διάταξη για το τέμενος στο Βοτανικό την περασμένη Πέμπτη, όπου μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΚΕ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων.

Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταψήφισαν την διάταξη – που πλέον αποτελεί νόμο του μνημονιακού κράτους – και έδειξαν με τον τρόπο αυτό ότι οι Εθνικιστές αποτελούν την πραγματική αντιπολίτευση ενάντια στο εθνομηδενιστικό τόξο!

Απολύτως αναμενόμενο το αποτέλεσμα, όπως και η στάση της Νέας Δημοκρατίας. Το ψευτοδεξιό μόρφωμα συνεργάστηκε πλήρως για άλλη μια φορά με την Αριστερά και μάλιστα σε ένα ακόμα ζήτημα που άπτεται της εθνικής μας ταυτότητας και της κοινωνικής ειρήνης.

«ΝΑΙ» στα μνημόνια,  «ΝΑΙ» στον «αντιρατσιστικό» νόμο, «ΝΑΙ» στο σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, «ΝΑΙ» στον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους… «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»!

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει γίνει ο καλύτερος συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ στον εθνομηδενισμό! Εδώ δεν μιλάμε για απλές διατάξεις και νομοσχέδια που θα μπορούσε να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης, αλλά για τον σκληρό ιδεολογικό πυρήνα της αριστεράς, τον οποίο ακολουθεί ασθμαίνοντας (για να προλάβει) η Νέα Δημοκρατία!

Μιλάμε για Νόμους που βάζουν βόμβα στα θεμέλια του Έθνους και έχουν ξεκάθαρο στόχο την ΑΛΛΟΙΩΣΗ της ταυτότητας των Ελλήνων. Ένα –έστω και… μετριοπαθές- Δεξιό κόμμα, θα είχε έρθει σε σύγκρουση με την κυβέρνηση για αυτά τα θέματα. Όχι όμως η ΝΔ! Ούτε καν οι δήθεν «σκληροί δεξιοί», Βορίδης και Γεωργιάδης, οι οποίοι με την ψήφο τους υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην σκιά της Ακρόπολης, έδωσαν νέα διάσταση στην έννοια της πολιτικής απάτης.

Οι μάσκες της πατριδοκάπηλης ΝΔ έπεσαν. Από ιδρύσεώς της συνέδεσε το όνομά της με Εθνικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και ο ρόλος της ήταν ύπουλος ώστε να εγκλωβίζει στους κόλπους της αγνούς Πατριώτες που πιστεύουν στις Αξίες του Ελληνισμού. Σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς, ούτε τα μνημόνια, ούτε οι «γάμοι» των ομοφυλόφιλων, ούτε τα ισλαμικά τζαμιά!

Η στήριξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι μονόδρομος για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και να μην την εγκαταλείψουμε στους Μητσοτάκηδες και τους Τσίπρες που είναι οι δύο όψεις του ίδιου αντεθνικού νομίσματος.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Advertisements