ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα νέα πρόσωπα του ανασχηματισμού!

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ από την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί!
Ε ναι λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη. Ο mister Tsipras το πήρε απόφαση, πως με αυτά τα… βόδια που έχει βάλει για υπουργούς, προκοπή δε βλέπει κι αποφάσισε να τους… ανασχηματίσει.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες –που δεν έχουν σχέση με… κακές γλώσσες και άλλες αναξιόπιστες αηδίες- κάποιες από τις αλλαγές θα είναι οι ακόλουθες – ο άνθρωπός μας πρόλαβε να βουτήξει μόνο το ένα φύλλο με τις σχετικές σημειώσεις του mister Tsipra:

Στο υπουργείο Εξωτερικών, υπουργός θα είναι ο… κανένας, μέχρι που να’ ρθει το πλήρωμα του χρόνου και να καταλάβει τη θέση που του αρμόζει ο… τιτάνας Jeffrey!

Στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ φεύγει ο Τόσκας κι έρχεται ο Σκουρλέτης (αγαπούλα, την κουκούλα!), για να υπάρχει καλύτερος συντονισμός στις παρακρατικές επιθέσεις κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής από τους… επαναστάτες γόνους των συριζαίων!

maziotis

Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα μετονομαστεί σε «Κομισαριάτο Λαϊκής Δικαιοσύνης» και θα το αναλάβει ο σύντροφος Μαζιώτης, μετά την αναμενόμενη αποφυλάκισή του, με απονομή χάριτος! Υφυπουργός θα αναλάβει ο σύντροφος …. (όνομα δυσανάγνωστο) επικεφαλής του «Ρουβίκωνα»! Τα λαϊκά δικαστήρια θα συνέρχονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, σε μια σπηλιά στην Πάρνηθα…

Από το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων φεύγει ο Σπίρτζης, γιατί δεν αντέχει στον… πόνο να υπογράφει το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων και άλλων τινών και αναλαμβάνει στη θέση του η γνωστή από τις παλιές ταινίες του Νίκου Ξανθόπουλου, Μάρθα Βούρτση (ή Μάρθα Κλάψα), που είναι συνηθισμένη στον… πόνο και το… κλάμα!

Xristodoulopoulou

Ιδρύεται ξεχωριστό υπουργείο Λαθρομετανάστευσης, το οποίο καταλαμβάνει δικαιωματικά η κυρά Τασία. Θα έχει έδρα του το ξέφωτο της πλατείας Βικτωρίας, για να… λιάζεται η υπουργάρα μας μαζί με τα «προσφυγάκια»!

Στο υπουργείο Οικονομικών δεν θα γίνουν αλλαγές, αλλά θα μετατραπεί σε… κινητό υπουργείο, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, να αναλαμβάνει το κυνήγι της φοροδιαφυγής στους δρόμους των Αθηνών. Για κάλυψη-απόκρυψη θα το παίζει… πλανόδιος και στον πάγκο του θα πουλάει φτερά και πούπουλα!

karanikas

Το υπουργείο Πολιτισμού (που θα μετονομαστεί σε υπουργείο Πολυ-πολιτισμού) το αναλαμβάνει ο βιρτουόζος σύντροφος Καρανίκας, με υφυπουργό – βοηθό του την τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, καθότι όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν μπορεί να ζήσει μακριά της!

Τέλος, υπήρχε μια σκέψη για αλλαγή στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων), αλλά ο σύντροφος Καμμένος μήνυσε στον σύντροφο Αλέξη, ότι αν τολμήσει θα πέσει με το ελικόπτερο στο Μέγαρο Μαξίμου και θα το κάνει… Κούγκι, οπότε ο σ. Αλέξης –που την αγαπάει τη ζωούλα του- αναθεώρησε τη σκέψη του!

Advertisements