Η εγκληματική πολιτική των ανοικτών συνόρων

nice-terror_attack__article

Σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο» από το ΚΚΕ, μέχρι το Πασόκ, το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και τον Σύριζα εξέδωσαν δελτία Τύπου σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια.

Δεν αποτελεί καμμία έκπληξη ότι ουδείς τόλμησε να κάνει αυτές τις δηλώσεις on camera, αλλά μόνο γραπτώς, διότι τότε θα φαινόταν η υποκρισία στα μάτια τους. Καμία έκπληξη ομοίως ότι όλοι είδαν πίσω από την επίθεση αυτή την απειλή ενάντια στις «αξίες του Δυτικού Κόσμου» και της «Γαλλικής Επαναστάσεως», προειδοποιώντας παράλληλα για τον «εθνικισμό» που ελλοχεύει.

Αυτό ήταν το νόημα των δελτίων Τύπων των κομμάτων, αν και βεβαίως ο προσεκτικός αναγνώστης θα παρατηρήσει ότι μάλλον ξεχάσαν τις γκιλοτίνες και την τρομοκρατία των επαναστατών, αμέσως μετά την Άλωση της Βαστίλης. Ξεχάσαν επίσης ότι στο τέλος οι… επαναστάτες κατέληξαν να βάζουν ο ένας το κεφάλι του αλλουνού στην γκιλοτίνα με καθαρά πολιτικές σκοπιμότητες.

Ξεχνούν, ερχόμενοι στο σήμερα, ότι η τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε την Γαλλία είναι αποτέλεσμα της «ανοιχτής κοινωνίας», των «ανοιχτών συνόρων» και όλων αυτών των πολιτικών που αυτοί υπερασπίζονται ενάντια στις πολιτικές της «εθνικής περιχαράκωσης», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Σύριζα.

Εκτός και αν θεωρούν ότι υπάρχει η δυνατότητα τιθάσευσης του φονταμενταλιστικού Ισλάμ, οπότε και πάλι θα τους προτρέψουμε τα… πειράματα να μην τα κάνουν με τα παιδιά των απλών πολιτών.

Έως τώρα, η κατά τα άλλα λαλίστατη Νέα Δημοκρατία δεν έχει εκφράσει την άποψή της για το ζήτημα, γεγονός λογικό αφού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπέρ της εγκληματικής πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, με μόνη ίσως υποσημείωση ότι τα «Hot Spot» πρέπει να τα χτίζει η Siemens.

Πάρτε το χαμπάρι πολιτικάντηδες! Η πραγματική ζωή και η επικαιρότητα αποδεικνύει ακόμα και στον πιο αφελή πόσο επικίνδυνη και εγκληματική είναι πολιτική σας και οι «αξίες» της «ανοιχτής κοινωνίας», της κοινωνίας της Παγκοσμιοποίησης, την οποία πρεσβεύετε.

Υ.Γ. Ο γελοίος Φίλης σε προσωπική δήλωσή του είπε ότι τέτοια περιστατικά «δυσχεραίνουν την θέση των προσφύγων». Για τους πολίτες που έχασαν την ζωή τους ούτε λόγος!

Advertisements