Συσπείρωση 100% για την Χρυσή Αυγή

SYN1

άρθρο του Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
από την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνονται τρία έτη από την ημέρα που κάποιοι αποφάσισαν όχι απλά να περιθωριοποιήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά -στην κυριολεξία- να την θάψουν.

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σκευωρίας όμως, βρέθηκαν οι ίδιοι στο περιθώριο, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τρία χρόνια μετά, έγινε πιο ισχυρή, βρίσκεται  σταθερά στην τρίτη θέση και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ποσοστό-έκπληξη στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που δημοσιεύουν οι συστημικές φυλλάδες.

Για εμάς, όλα τα παραπάνω, είναι μια ηθική ικανοποίηση – όμως τα ποσοστά και οι ψήφοι δεν είναι αυτοσκοπός.

Πάνω απ’ όλα είμαστε υπερήφανοι που διατηρήσαμε στο ακέραιο την Τιμή μας και μέσα σε σκοτεινούς καιρούς, κρατάμε αναμμένη την Φλόγα του Εθνικισμού.

Πίστεψαν πως θα μας θάψουν και πως θα τρομοκρατήσουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που στάθηκαν στο πλευρό μας. Όμως αντέξαμε και άντεξαν και εκείνοι. Και όχι μόνο άντεξαν την τρομοκρατία αλλά γύρω τους, συσπειρώνονται ολοένα και περισσότεροι ανυπότακτοι Έλληνες!

Στις δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά και της Alco, το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αγγίζει το 10%.

Το πλέον όμως σοβαρό σημείο της έρευνας είναι η συσπείρωση των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου: Στην δημοσκόπηση της Alco είναι… 100%!

Το γεγονός αυτό, είναι από μόνο του ένα χαστούκι στους σκευωρούς: Η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, είναι μια ελάχιστη πράξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, είναι μια κραυγή που λέει πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

988

Advertisements