ΕΞΩ από την Ευρώπη των τοκογλύφων

anti-euro

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης – και δακρύων – μετά το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος που οδηγεί την Μεγάλη Βρετανία εκτός «Ευρωπαϊκής» Ένωσης με ποσοστό 52%. Επίσης είναι μεγάλη η παραπληροφόρηση σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τους Βρετανούς να πάρουν αυτή την απόφαση και μάλιστα ενάντια στην ψυχολογική πίεση που τους ασκήθηκε.

Η έκτη οικονομική δύναμη του πλανήτη, με ποσοστό ανεργίας μόλις στο 6% δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα… λιτότητας, τουλάχιστον όχι στην μορφή που ο ευρωπαϊκός νότος έχει γνωρίσει. Το σύστημα υγείας και τα δημοσιονομικά μπορεί να μπήκαν στην ατζέντα των επιχειρημάτων, όμως δεν ήταν εκείνα που κυριάρχησαν στις συνειδήσεις των Βρετανών.

Δόθηκε μια χρυσή ευκαιρία στους Βρετανούς και αυτοί την άρπαξαν από τα μαλλιά: Να δώσουν ένα χαστούκι στην πολιτική ελίτ των Βρυξελλών που μεταβάλλει σταδιακά τα Εθνικά Κράτη σε μάζες ανομοιόμορφες, χωρίς ταυτότητα. Σε όλους αυτούς που επιδιώκουν λιγότερο έθνος και περισσότερη οικονομία. Στους πραγματικούς αντιευρωπαϊστές που εγκαθιστούν στις πατρίδες μας εκατομμύρια αλλόφυλων και αλλόθρησκων λαθρομεταναστών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Ήδη έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για το πώς μπορεί να ανατραπεί αυτό το κλίμα. Ακούγονται σενάρια για κατ’ ουσίαν ακύρωση του αποτελέσματος μέσω του Βρετανικού κοινοβουλίου που θα πρέπει να εγκρίνει (ή όχι…) το αποτέλεσμα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κάμερον τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα ενεργοποιήσει ακόμη το «άρθρο 50» για το Brexit. Όλα αυτά δείχνουν την ποιότητα της «δημοκρατίας των αγορών», αλλά έχουν μικρή σημασία.

Εκείνο που μετράει είναι ότι έγινε η αρχή για το τέλος της τοκογλυφικής ένωσης και μάλιστα με κριτήρια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, σαν εκείνης που κατέλυσε η ευρωσυμμορία στην Πατρίδα μας, την οποία με πρόσχημα το οικονομικό χρέος, φρόντισαν να λεηλατήσουν και να την υποθηκεύσουν για 99 ολόκληρα χρόνια.

Η αρχή έγινε και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Και επιτέλους, αυτή είναι η αλλαγή που μπορεί να δώσει πραγματική ελπίδα στους λαούς μας: Ο Εθνικισμός από ρεύμα ισχυρό, θα αποκτήσει κυβερνητική προοπτική, γιατί είναι η αληθινή ευρωπαϊκή απάντηση στην πολτοποίηση της ηπείρου.

Το Βrexit δεν θα δώσει καμία «οικονομική λύση» στο Ελληνικό πρόβλημα και το Ελληνικό πρόβλημα δεν είναι πρωτίστως οικονομικό. Είναι βαθιά ΕΘΝΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, είναι ζήτημα επιβίωσης ενός ολόκληρου Έθνους. Είναι θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Οι Εθνικιστές λένε ΕΞΩ ΑΠ’ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εάν δεν ανατραπούν πολιτικά, οι εγχώριες δυνάμεις της υποταγής στην διεθνή οικονομική ολιγαρχία.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο, η πολιτική έκφραση του Εθνικισμού στην χώρα μας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσουμε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και να πολεμήσουμε την τυραννία της παγκοσμιοποίησης και το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Τα πολιτικά δεδομένα αλλάζουν, όπως και οι διεθνείς ισορροπίες. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται!

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

987

Advertisements