Οι βιομήχανοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς;

sev

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει συντριπτικά εναντίον της τον Ελληνικό Λαό, έχει όμως μαζί της τον ΣΕΒ!

Φαίνεται ότι η πρόσφατη συνάντηση του Τσίπρα με τους εκπροσώπους του ΣΕΒ έσφιξε αρκετά τις σχέσεις ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα ο ΣΕΒ να υπερασπίζεται πλέον την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. Την άποψη ότι το Μνημόνιο θα φέρει ανάπτυξη διατυπώνει ο ΣΕΒ.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών υποστηρίζει ότι η εφαρμογή του Μνημονίου είναι αναγκαία συνθήκη για την επιστροφή στην ανάπτυξη των στόχων δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά και την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Η απάντηση στον Τσίπρα και τον ΣΕΒ είναι ότι τα τρία διαδοχικά Μνημόνια όχι μόνο δεν έφεραν την ανάπτυξη, αλλά αντιθέτως επιδείνωσαν ακόμη περισσότερο την οικτρή οικονομική κατάσταση.

Ο καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει για τους λόγους αυτής της στήριξης του ΣΕΒ προς την κυβέρνηση και την απάνθρωπη μνημονιακή πολιτική, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή την οποία τόσες φορές έχουμε τονίσει.

Ότι δηλαδή, τα Μνημόνια έχουν την ίδια λογική με την κινούμενη άμμο. Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα σ’ αυτήν τόσο πιο πολύ βουλιάζεις…

Advertisements