Σημαντική άνοδος για την Χρυσή Αυγή

XA449

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εν μέσω διώξεων και πολιτικής τρομοκρατίας παραμένει το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που είναι σε θέση να διεξάγει ανοικτές συγκεντρώσεις… οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Άρθρο του Ν. Κωνσταντίνου
από την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ήρθε απλώς να επιβεβαιώσει την σημαντική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού από σειρά άλλων γεγονότων τα οποία θα δούμε στην συνέχεια.

Σύμφωνα με την προαναφερόμενη έρευνα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο παραμένει αδιαμφισβήτητη τρίτη δύναμη, αλλά πλέον και με ποσοστά που ξεπερνούν το 10%.

Στην ίδια δημοσκόπηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να χάνει αρκετό έδαφος, χωρίς όμως αυτό να μπορεί να το κερδίσει η ΝΔ! Τα λοιπά κόμματα –με εξαίρεση το παγιωμένο ποσοστό του ΚΚΕ – βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και όπως όλα δείχνουν οι ΑΝΕΛ και το ΠΟΤΑΜΙ θα βρίσκονται εκτός της επόμενης βουλής, ενώ ο Λεβέντης και το κλεφτοΠΑΣΟΚ θα δώσουν μάχη ως την τελευταία ψήφο.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης, ότι στην δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, τον μήνα Μάρτιο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκονταν δύο μονάδες χαμηλότερα. Η ραγδαία άνοδος ήλθε μέσα σε διάστημα ολίγων μηνών και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι ο Λαός αντιλαμβάνεται την γνήσια αντιμνημονιακή στάση των Εθνικιστών αλλά και την διαφοροποίησή μας από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Και αν τα παραπάνω αποτελούν «έκπληξη» για το σάπιο κατεστημένο, που ψάχνει μάταια δια των αναχωμάτων του να πλήξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, για εμάς δεν ήταν καθόλου!

Οι τελευταίες εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εν μέσω διώξεων και πολιτικής τρομοκρατίας παραμένει το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που είναι σε θέση να διεξάγει ανοικτές συγκεντρώσεις… οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Οι εικόνες από τις κατάμεστες αίθουσες και πλατείες στην Θεσσαλία είναι ενδεικτικές. Οι άθλιοι σκευωροί απέτυχαν να διαλύσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο χρόνος κυλά υπέρ μας. Απαιτείται σκληρός αγώνας για να καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού ένα ισχυρός λαϊκός πυρήνας απέναντι στον Εθνομηδενισμό και την υποτέλεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.