Οι ανισσόροποι Νεοταξίτες θέλουν να σβήσουν τα Έθνη από τον χάρτη

islam-athens

Ο Ολλανδός επίτροπος στην ΕΕ Φρανς Τίμερμανς και πρώτος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε ότι «το μέλλον της ανθρωπότητας δεν βασίζεται πλέον στα επιμέρους έθνη και πολιτισμούς, αλλά σε έναν μικτό υπερπολιτισμό. Οι μονοπολιτισμικές κοινωνίες ανήκουν στο παρελθόν, ένα παρελθόν το οποίο ουδέποτε υπήρξε». Σύμφωνα πάντα με τον Τίμερμανς «η ευρωπαϊκή κληρονομιά είναι απλώς ένα κοινωνικό κατασκεύασμα και η Ευρώπη ήταν ανέκαθεν μια ήπειρος μεταναστών, η δε ευρωπαϊκές αξίες σημαίνουν ότι πρέπει να αποδεχθούμε την πολυπολιτισμική ποικιλία».

Ο Ολλανδός επίτροπος και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απειλεί τα ευρωπαϊκά έθνη και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με εξαφάνιση. Οι εντολοδόχοι των σιωνιστών, γραφειοκράτες των Βρυξελλών και τα ποδόμακτρα τους στην Ελλάδα θέλουν να πλημμυρίσουν την ήπειρο με εκατομμύρια λαθρομετανάστες από την Αφρική και την Ασία, λαθρομετανάστες που στην πλειοψηφία τους είναι βίαιοι μουσουλμάνοι πολιτισμικού επιπέδου λίθινης εποχής. Όποιος αμφισβητεί τον όρο «πολιτισμικό επίπεδο λίθινης εποχής», ακολούθως μερικά στοιχεία.

Σε περιοχές της Ευρώπης που ζουν μουσουλμάνοι μετανάστες διαπιστώνονται υπερβολικά ποσοστά βαριάς εγκληματικότητας. Το 80% των βιασμών σε όλη την Ευρώπη διαπράττονται από μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ αυτοί αποτελούν μέχρι στιγμής το 10% του πληθυσμού. Στην νορβηγική πρωτεύουσα Όσλο το 100% των βιασμών διαπράττεται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ενώ η Σουηδία παγκοσμίως κατέχει την δεύτερη θέση σε βιασμούς γυναικών, στην πρώτη είναι η περιοχή Λεσότο της Νοτίου Αφρικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σουηδία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη. Στην Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βρετανία και Σουηδία υπάρχουν φυλακές στις οποίες το 100% των εγκλεισμένων είναι μουσουλμάνοι μετανάστες. Πρόσφατα στοιχεία από την Ελλάδα καταδεικνύουν ότι σε περιοχές όπου έστω και προσωρινά εγκαταστάθηκαν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες άνθισε το εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία και οι βιασμοί ανηλίκων.

Οι παλιάνθρωποι της πολυπολιτισμικότητας τύπου Τίμερμανς και τα κρυπτοσταλινικά ανδρείκελα τους στην Ελλάδα έχουν ως στόχο την εισαγωγή στην ήπειρο μουσουλμανικών εθίμων και ηθών και την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης των ευρωπαϊκών κρατών, εφαρμόζοντας την εγκληματική τους ιδεολογία ως τιμαριώτες του διεθνούς Σιωνισμού.

Οι ανισσόροποι και ανώμαλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι οποίοι ανήκουν στο σκουπιδαριό της ιστορίας, θέλουν να μετατρέψουν τα μονοπολιτισμικά κράτη της Ευρώπης σε Αφγανιστάν, Σομαλία, Νιγηρία και Λεσότο Νοτίου Αφρικής, θέλουν να μας οδηγήσουν στο έρεβος της βίας και της εγκληματικότητας. Επαφίεται σε όλους μας να τους εμποδίσουμε. Η συνωμοσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν θα περάσει.

Advertisements