Μεγάλη ΝΙΚΗ των Εθνικιστών στη Κύπρο μας

elam_vouli__slider

Μπορεί η ωρολογιακή βόμβα που έβαλε στις 22 Μαΐου 1955 ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Χαρίλαος Ξενοφώντος κάτω από το κάθισμα του Άγγλου κυβερνήτη στο κινηματοθέατρο Παλλάς της Λευκωσίας να μην εξερράγη (στον σωστό χρόνο), η «ωρολογιακή βόμβα» όμως που έβαλαν στις 22 Μαΐου 2016 οι  αγωνιστές του ΕΛΑΜ -και συνεχιστές των αγωνιστών της ΕΟΚΑ- στον θρόνο του σάπιου κυπριακού κατεστημένου, εξερράγη και το αποτέλεσμα της «έκρηξης» ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, να υπενθυμίσουμε ότι οι καθεστωτικοί έκαναν τα πάντα προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο των εθνικιστών στην βουλή. Μέχρι και τον εκλογικό νόμο άλλαξαν για τον σκοπό αυτό, διπλασιάζοντας το εκλογικό μέτρο από το 1,8% στο 3,6% – να υποθέσουμε πως την επομένη φορά θα το διπλασιάσουν ξανά και θα το πάνε στο… 7,2%; -, αλλά έσπασαν τα μούτρα τους!

Επί της ουσίας, αυτή η πρώτη νίκη του ΕΛΑΜ, εκτός από πολιτική έχει και τεράστια εθνική σημασία και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Διότι, το ΕΛΑΜ (και για τον φόβο περαιτέρω ενίσχυσής του), είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτρέψει τα προδοτικά σχέδια για «τελική λύση» του Κυπριακού, που έχουν στα σκαριά οι εν Κύπρω Εφιάλτες!

Κύπρος-ελεύθερη-ελληνική!

Advertisements