Αιτήσεις ασύλου θα μοιράσει η κυβέρνηση των μπαχαλάκηδων

XA976-3

Άρθρο του ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
από την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί

Το μπάχαλο που δημιούργησε η κυβέρνηση με τους λαθρομετανάστες συνεχίζεται: Μετά το αναμενόμενο πρώτο ξέσπασμα βίας και τα μαχαιρώματα μεταξύ «προσφύγων», είχαμε τους αποκλεισμούς εθνικών οδών και τις μάχες με τους σκοπιανούς στρατιώτες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Όμως η κυβέρνηση – θίασος έχει σχέδιο! Σε πρώτη φάση έβαλε γυναίκες του Λιμενικού να διανέμουν το φυλλάδιο που κάποιοι χαρακτήρισαν (όχι άδικα) «ερωτική εξομολόγηση», στο οποίο ανέφεραν πόσο αγαπάνε τους «πρόσφυγες», αλλά θα πρέπει να πάνε στα hotspot για να ολοκληρωθεί η σχέση τους!
Το δεύτερο βήμα είναι ακόμα πιο τολμηρό. Για την ακρίβεια είναι εφιαλτικό για την Ελλάδα και μπορεί να εγκλωβίσει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες για αρκετά μεγάλο διάστημα!

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ MADE IN SYRIZA
Το έχει πάρει «ζεστά» λοιπόν το θέμα, η κυβέρνηση των «αντιρατσιστών»: Έχει ήδη αρχίσει να τυπώνει 100.000 αιτήσεις ασύλου, ενώ θα δοθούν και δελτία παραμονής για αρκετά χρόνια σε όσους υποβάλλουν αιτήσεις ασύλου. Όμως εδώ υπάρχει ένα ζήτημα: Οι αιτήσεις ασύλου δίνονται σε πραγματικούς πρόσφυγες! Σύμφωνα με την συμφωνία-φιάσκο που η ίδια η κυβέρνηση υπέγραψε, οι άνθρωποι αυτοί παύουν να είναι πρόσφυγες όταν εισέρχονται παρανόμως στην Ελλάδα. Σε ποιους «πρόσφυγες» λοιπόν θα παραδώσει αυτά τα έγγραφα; Η απάντηση παρακάτω…

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ: ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ!
Έχουν πόλεμο στην Κίνα; Στην Γαλλία; Στη Μολδαβία; Στην Ισπανία; Στην Αλβανία; Κι όμως! Σε αυτές τις γλώσσες και καμιά δεκαπενταριά ακόμα, υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών της Ινδογρεκίας, οι αιτήσεις ασύλου! Οι στελεχάρες του SYRIZA δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Το αφεντικό τρελάθηκε και όλοι θα πάρουν! Εδώ οι καλές αιτήσεις ασύλου!
Και μετά τι; Άδειες εργασίας και «ελληνοποιήσεις»; Όλα είναι πιθανά από την κυβέρνηση των απίθανων…

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ
Οι Τούρκοι στο Αιγαίο, οι Σκοπιανοί στην Ειδομένη και οι ΜΚΟ κράτος εν κράτει. Και μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά μας στις ΜΚΟ. Εκεί υπάρχει η απόλυτη ασυδοσία και χαρακτηριστική είναι η πληροφορία ότι συγκεκριμένη ΜΚΟ ενοικιάζει στρέμματα στην Ειδομένη για δέκα χρόνια, στην πολλαπλάσια τιμή ενοικίασης! Τι σημαίνει αυτό; Πως κάποιοι έχουν αποφασίσει να κρατήσουν για πάντα στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες, δημιουργώντας ολόκληρα «προσφυγοχώρια» που θυμίζουν περισσότερο τις φαβέλες της Λατινικής Αμερικής παρά ένα Ευρωπαϊκό κράτος.

Advertisements