Για την Πόλη των Ονείρων μας

AGIASOFIA

Η βασιλίδα των πόλεων για όσους γνωρίζουν την Ιστορία των Ελλήνων, ξεπέρασε τα χίλια χρόνια σε διάρκεια μέχρι που πάτησε  το βρωμοποδάρι του ο βάρβαρος τούρκος και έτσι μοιραία η πόλι -καύχημα της Ελληνικής Φυλής- έχασε την αίγλη της αφού μετατράπηκε από βασιλίδα των πόλεων, σε θλιβερή τουρκόπολη.

Η απώλεια αυτή στοίχησε ακριβά  στους Έλληνες της Μοναρχίας της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. Μάταια ζητούσαν οι Βυζαντινοί την βοήθεια των ημιβάρβαρων της Δύσεως να σπεύσουν ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος κατοχής  και διάλυσης της ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση της ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ από τους λατίνους οι οποίοι συμπεριφέρθηκαν  στους ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ χειρότερα κι από τους βάρβαρους Οθωμανούς. Η κατάκτηση  των λατίνων που κράτησε εξηνταένα χρόνια, συνέβαλε στην ήδη  παρηκμασμένη ΜΟΝΑΡΧΙΑ της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΕΩΣ.

Οι Λατίνοι επιδόθηκαν σε ένα όργιο λεηλασίας όλων σχεδόν  των αριστουργημάτων της Τέχνης των Ελλήνων καλλιτεχνών τα οποία σήμερα κοσμούν τις πόλης των Ευρωπαίων. Όλοι οι Ελληνικοί θησαυροί που είναι προϊόντα κλοπής και λεηλασίας θα έπρεπε να έχουν επιστρέψει στην ΕΛΛΑΔΑ  στον τόπο όπου αυτοί δημιουργήθηκαν από τους Έλληνες καλλιτέχνες. Αλλά, ποιος μπορεί να σηκώσει το ανάστημά του; Κυβερνήσεις, Υπουργοί και άλλοι «αρμόδιοι» επιδίδονται σε ασχολίες που ενισχύουν το πενιχρό εισόδημά τους εργαζόμενοι… σκληρά. Που να μείνει χρόνος για την διεκδίκηση των αριστουργημάτων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Διάνοιας.

Βλέποντας την σαπίλα  που σήμερα βρίσκεται σε έξαρση, όπου όλα ξεπουλιούνται  χωρίς ντροπή και φιλότιμο, οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά ώστε να φέρουμε στην επιφάνεια αυτούς που πραγματικά νοιάζονται για την ευτυχία της ΦΥΛΗΣ μας, καταργώντας όλους και όλα αυτά που φρενάρουν την προσπάθεια των υγειών δυνάμεων να  ιδρύσουν  την ιδανική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΟΝΕΙΡΩΝ μας.

ZΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΕΙΜΑΔΙΟ ΗΛΕΙΑΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

    All that is gold does not glitter,
    Not all those who wander are lost;
    The old that is strong does not wither,
    Deep roots are not reached by the frost.

    From the ashes a fire shall be woken,
    A light from the shadows shall spring;
    Renewed shall be blade that was broken,
    The crownless again shall be king.

Advertisements