Δημιούργησαν το απόλυτο χάος

LATHRO52558

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ δημιούργησε η κυβέρνηση των «αντιρατσιστών» με τους λαθρομετανάστες. Όπως είχαμε τονίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, καμία συμφωνία δεν επρόκειτο να τηρήσει η Τουρκία, την οποία απλώς ενδιέφερε να να επιβάλλει τις επιδιώξεις της στο Αιγαίο.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν ανοικτά για ενδεχόμενο ξέσπασμα βίας από την πλευρά των λαθρομεταναστών και πράγματι τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια τόσο εντός των «κέντρων φιλοξενίας», όσο και στα «ανοιχτά» Hotspot, δηλαδή στα λιμάνια και τα οδικά δίκτυα της πατρίδας μας.

Την ίδια στιγμή, σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο υπερψήφισε την συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία μεταβάλει και με σφραγίδα πλέον την χώρα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών, καθώς χαρακτηρίζει την Τουρκία μια «μη ασφαλής χώρα» για τους «πρόσφυγες».

Η Ευρώπη εμπαίζει την χώρα μας που δείχνει εγκλωβισμένη ανάμεσα στα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες και η κυβέρνηση προσπαθεί να «χρυσώσει το χάπι» των αντιλαϊκών μέτρων που πρόκειται να ψηφίσει, μέσω διαρροών.

Λύση υπάρχει, αλλά μπορεί να την εφαρμόσει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και αυτή συνοψίζεται στην πρόταση Νόμου που κατέθεσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την λαθρομετανάστευση και στο κλείσιμο των συνόρων μας.

Η κατάσταση θα χειροτερεύει όσο  αφήνεται στις ιδεοληψίες των ψευτοανθρωπιστών της αριστεράς και είναι απαίτηση των καιρών να ενισχυθεί σημαντικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιατί διαφορετικά, σε λίγα χρόνια από σήμερα, οι Έλληνες θα είναι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ μέσα στην ίδια τους την χώρα!

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Advertisements