Τα «ανοικτά σύνορα» πνίγουν την Ευρώπη στο αίμα

49869874

«Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και ο μύθος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας οδηγεί σε εκατόμβες αθώων θυμάτων και έξαρση της ισλαμικής τρομοκρατίας. Άμεση απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και κλείσιμο των ελληνικών συνόρων τώρα!»

Άλλη μία σειρά τρομοκρατικών χτυπημάτων συγκλονίζει την Ευρώπη. Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, έχουμε συνεχόμενες βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες από ισλαμιστές τρομοκράτες με αποτέλεσμα 23 τουλάχιστον νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Μάλιστα υπήρξαν και ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ των αρχών του Βελγίου και ατόμων με βαρύ οπλισμό, οι οποίοι μίλαγαν αραβικά.

Πόσα εκατοντάδες θύματα, πόσες εκατόμβες νεκρών θα πρέπει να θρηνήσει ολόκληρη η Ευρώπη στο βωμό των ιδεοληψιών της διεθνιστικής «αριστεράς» και της παγκοσμιοποιητικής «δεξιάς»; Η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» είναι φύσει εγκληματική και οδηγεί σε εκατοντάδες θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Οι Έλληνες δεν είναι καθόλου ασφαλείς, αφού όλοι αυτοί οι τρομοκράτες περνάνε από ελληνικό έδαφος και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πρόσφατες είναι οι αποκαλύψεις για οπλοστάσια ισλαμιστών στον Έβρο. Το μόνο που μένει είναι να δοθεί το έναυσμα από το Ισλαμικό Χαλιφάτο και θα θρηνήσουμε και Έλληνες πολίτες στο βωμό της έμμισθης «αλληλεγγύης» των ΜΚΟ.

Advertisements