Εθνικιστικό ΟΧΙ στα κέντρα λαθρομεταναστών

ipp

Κλιμάκιο μελών της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πύργο, διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια στο κέντρο της πόλης, ενάντια στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στο νομό μας.

ipp

IMG_20160315_192825

Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με αρκετούς πολίτες στους οποίους μάλιστα μοιράσαμε δωρεάν φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όπως διαπιστώσαμε, αρκετοί δεν γνώριζαν καν την πρόθεση της δημοτικής αρχής για την λειτουργία ενός Hotspot στην πόλη που μαστίζεται από δεκάδες προβλήματα με κυρίαρχο εκείνο των απορριμμάτων.

20160308_202417

Το Σάββατο έγινε και ομιλία στο γραφείο μας από τον γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Μενέλαο Σωτηρόπουλο πάνω σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Ανακοινώνουμε επίσης στους φίλους της Χρυσής Αυγής ότι το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 8 μμ, θα γίνει ολομέλεια της Τ.Ο. Πύργου στο νέο μας γραφείο (Μιαούλη 3, 4ος όροφος) εν όψει του Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 του μηνός. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας στην ολομέλεια και να τις καταθέσουμε στην κεντρική διοίκηση.

Advertisements