3.000.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες περιμένουν το πράσινο φως

TURK-REF

H Κυριακάτικη Χουριέτ δημοσίευσε μια συνταρακτική αποκάλυψη που εφόσον υλοποιηθεί θα αλλάξει για πάντα την Ελλάδα που ξέρουμε: Πάνω από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που θέλουν με καθε τρόπο να περάσουν στην Ευρώπη βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία!

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι Σύριοι, που συνωστίζονται στα παλιά σπίτια της συνοικίας του Μπασμανέ στη Σμύρνη. Πολλοί και οι λαθρομετανάστες, Αφγανοί και Πακιστανοί οι περισσότεροι, που ζουν στα παράλια της Κρήνης, αυτοί σε παλιά εγκαταλειμμένα ξενοδοχεία.

Όλοι τους περιμένουν τη στιγμή που ο μεταφορέας θα τους ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησής τους στα ελληνικά νησιά. Όλοι νομίζουν πως μετά το πέρασμα ο δρόμος για την κεντρική Ευρώπη και τα παχυλά της επιδόματα, θα είναι ανοικτός.

Την ίδια ώρα η γειτονική Τουρκία άρχισε να εκπαιδεύει 50.000 χωροφύλακες (ανάμεσά τους πράκτορες της MIT και στελέχη παρακρατικών οργανώσεων) οι οποίοι θα αποβιβασθούν στα ελληνικά νησία ως τοποτηρητές! Φαντασθείτε μια Ελλάδα περικυκλωμένη με πάνω από 3.000.000 πρόσφυγες και 50.000 Τούρκους χωροφύλακες να βρίσκονται ακροβολισμένοι στα ελληνικά νησιά και στην Θράκη…

Π.Κ.

Advertisements