Η τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού

XA449

Εάν τα Μνημόνια υπήρξαν ένα προδοτικό πλήγμα στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, τότε ο εποικισμός της Πατρίδος μας από εκατομμύρια ισλαμιστές συνιστά την χαριστική βολή δια της οποίας συντελείται το σχέδιο της βιολογικής εξαφάνισης των Ελλήνων.

Την ίδια στιγμή τα χρεοκοπημένα μέσα ενημέρωσης παίζουν τα ρέστα τους, βομβαρδίζοντας τον Ελληνικό Λαό με ενοχικά σύνδρομα επί του «δράματος των προσφύγων», θαρρείς και οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και στα βάθη της Ασίας. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός από βήματος της Βουλής χαρακτήρισε ως «πατριωτικό καθήκον» την φιλοξενία των λαθρομεταναστών, επικαλούμενος τα ανθρωπιστικά ιδεώδη.

Αξίζει στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι εξέλιπαν τα ανθρωπιστικά τούτα ιδεώδη από τους εκπροσώπους των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, όταν όχι μόνο καταφέρονταν κατά των διανομών τροφίμων της Χρυσής Αυγής προς Έλληνες, αλλά έστελναν τα ΜΑΤ για να διαλύσουν τις συγκεκριμένες κοινωνικές δράσεις. Επιλεκτικός δηλαδή ανθρωπισμός, βαίνων πάντοτε εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών έχουν πλημμυρίσει την ελληνική επικράτεια και ακόμη περισσότεροι αναμένουν τη σειρά τους για να μεταφερθούν από τα μικρασιατικά παράλια στα ελληνικά νησιά. Κι ένα Κράτος το οποίο όχι μόνο δεν ανακούφιζε τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες αλλά τους επέβαλε και τους επιβάλλει ολοένα και περισσότερους φόρους, προβάλλει τάχα το «ανθρωπιστικό» του προσωπείο. Είναι η τρανότερη απόδειξη πως το Κράτος που μας εξουσιάζει είναι και αντεθνικό και ρατσιστικό!

Εν μέσω της πρωτοφανούς αυτής εισβολής την οποία προκάλεσαν με τις ενέργειές τους η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. με πρωτοπόρο τον επίτροπο για τη μετανάστευση, νεοδημοκράτη Αβραμόπουλο, υπουργοί, υφυπουργοί και κομματικά στελέχη των κομμάτων επισημαίνουν την απειλή της ενίσχυσης της ακροδεξιάς! Τα ίδια ακριβώς έλεγαν και το 2012, όταν για πρώτη φορά η Χρυσή Αυγή εισήλθε στη Βουλή των Ελλήνων, οπότε το σκυλολόι των κλεφτών του ιδρώτα του Λαού μας σημείωναν με θράσος χιλίων πιθήκων πως «απειλείται η δημοκρατία και εξευτελίζεται η Ελλάδα διεθνώς».

Στην πραγματικότητα, το αντισυνταγματικό τόξο των απατεώνων έχει προ πολλού κατεξευτελίσει τον Ελληνικό Λαό στα πέρατα της γης, ενώ εκείνο που ακόμη και σήμερα απειλείται από τη Χρυσή Αυγή δεν είναι η δημοκρατία αλλά ένα πολιτικο-οικονομικό Καθεστώς διεφθαρμένων που λαφυραγωγεί την Πατρίδα και τους συμπατριώτες μας.

Ισχυρίζονται αναιδώς ορισμένοι κουτοπόνηροι ψοφοδεξιοί πως η Πατρίδα χάνεται από την ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το συνονθύλευμα των συμπλεγματικών της Αριστεράς. Ακόμη κι αν αποδεχόμασταν για την οικονομία της συζητήσεως την ανωτέρω θέση, δεν μπορούμε παρά να προκαλέσουμε όσους την επικαλούνται ώστε να μας υποδείξουν την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον εποικισμό που συντελείται. Αντίδραση καμία και επιπλέον ο ίδιος ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαίωσε πρόσφατα την γερμανίδα καγκελάριο πως δεν πρόκειται να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα. Όπερ σημαίνει πως όσα συμβαίνουν φέρουν την υπογραφή και της Νέας Δημοκρατίας!

Στην χώρα μας διαδραματίζεται πράγματι μια τραγωδία. Δεν πρόκειται όμως για την τραγωδία των υποτιθέμενων προσφύγων, αλλά για την τραγωδία του Ελληνικού Λαού ο οποίος ρίχνεται ως βορά στα νύχια του Ισλάμ. Η Εθνική Αντίσταση είναι η ύστατη απόπειρα ενός περήφανου Λαού για να υπερασπιστεί τις πατρογονικές του εστίες, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την κουλτούρα του. Είναι σήμερα πιο ξεκάθαρο από ποτέ, πως η λύση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος θα επέλθει μονάχα δια της πολιτικής συντριβής του αντισυνταγματικού τόξου. Διότι πλέον, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα του Έθνους μας!

Ευάγγελος Καρακώστας

Advertisements