Ενημέρωση για την δημιουργία hotspot στον Πύργο

IMG_20160305_201724

Ομιλία για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έγινε το Σάββατο 5 Μαρτίου στο νέο μας χώρο που στο εξής θα στεγάζεται στην Μιαούλη 3 (4ος όροφος).

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή σε διάφορες περιοχές και φυσικά ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις απίστευτες δηλώσεις του δημάρχου Πύργου που κατ’ ουσίαν προσκαλεί τους λαθρομετανάστες να «φιλοξενηθούν» και στην πόλη μας.

Η ανησυχία των πολιτών είναι έκδηλη και τις επόμενες ημέρες αναμένονται πρωτοβουλίες από την Χρυσή Αυγή Ηλείας ώστε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας για την δημιουργία hotspot στον Πύργο.

Η υποβάθμιση της πόλης μας προχωρά με γοργούς ρυθμούς: Τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους, εγκληματικές δραστηριότητες «ευπαθών ομάδων» και μέσα σε τόσα προβλήματα, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με το καθεστώς Syriza ετοιμάζει να στρώσει… κόκκινο χαλί σε χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα στην πρωτεύουσα του νομού Ηλείας.

Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή και καλούμε την αντιπολίτευση να πάρει θέση πριν να είναι αργά. Καλούμε επίσης τους δημότες του Πύργου σε επαγρύπνηση καθώς όλα δείχνουν ότι το σχέδιο προχωρά με εντατικούς ρυθμούς…

Advertisements