Ξενοκρατία

tsakalotos-soimple

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που ο Καμμένος επάνω στο Αίμα των Ηρώων του μοιραίου Agusta Bell ανακοίνωνε από βήματος Βουλής ότι ο έλεγχος του Αιγαίου περνάει στο ΝΑΤΟ, υπό τη διοίκηση γερμανού διοικητή.

Αυτή η πρωτοφανής προσβολή στα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων έμελλε, όμως, να μην είναι τελευταία, αφού η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή.

Όπως αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά» υπάρχει ήδη προσχέδιο για το ταμείο ξεπουλήματος («αποκρατικοποιήσεων» θα το λένε) στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, το οποίο προβλέπει ότι ο πρόεδρος του Ταμείου θα ορίζεται από τους δανειστές, δηλαδή ενδέχεται να είναι ξένος, ενώ στα περιουσιακά στοιχεία προς πώληση εντάσσονται ολόκληρο το ΤΑΙΠΕΔ, οι τράπεζες, οι θυγατρικές τους, οι ΔΕΚΟ και όλα τα κρατικά ακίνητα!

Κάπως έτσι το ξεπούλημα της Πατρίδας μας θα το αναλάβει ένας εκπρόσωπος των δανειστών και στο μεσοδιάστημα του Αιγαίου θα υπεραμύνεται ένας γερμανός. Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν πιο σαφή ορισμό για να περιγράψει την κατάσταση από το «κατοχή», αφού μέχρι και ξένα στρατεύματα θα εισβάλλουν στον ελληνικό χώρο.

Advertisements