Εκατοντάδες αγρότες από την Ηλεία στο Σύνταγμα

669609

Περισσότεροι από 400 αγρότες από τα μπλόκα της Ηλείας βρέθηκαν χθες στο Παναγροτικό συλλαλητήριο του Συντάγματος, έδωσαν το βροντερό τους παρόν και εξέφρασαν την κατηγορηματική τους άρνηση να δεχθούν τα μέτρα για το φορολογικό και ασφαλιστικό που φέρνει η Κυβέρνηση ζητώντας από την Κυβέρνηση μαζί με τους τους πάνω από 15.000 αγρότες από όλη τη χώρα που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, να πάρει πίσω τα μέτρα και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση.

Από τη Ηλεία ξεκίνησαν και έφθασαν στην Αθήνα συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο με 7 λεωφορεία από ολόκληρο το νομό πάνω από 350 αγρότες, ενώ πάρα πολλοί αγρότες ακολούθησαν το κομβόι μέχρι την Αθήνα με τα δικά τους Ι.Χ. και αγροτικά αυτοκίνητα.

Οι Ηλείοι αγρότες θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα ανέβουν σήμερα και αύριο και άλλοι ακόμη αγρότες από το Νομό για να δυναμώσουν τη φωνή του αγροτικού κόσμου της χώρας ενάντια στα μέτρα που θεωρούν πως θα αποτελέσουν την ταφόπλακα του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Advertisements