IMIA 1996-2016: Οι Εθνικιστές Δεν Ξεχνούν

IMIA161

Ήταν εκείνη η ζοφερή νύχτα της 31ης Ιανουαρίου του 1996, όταν το βαθύ γαλάζιο του Ελληνικού Αιγαίου αγκάλιασε μια για πάντα τα τρία ηρωικά τέκνα της Μητέρας Ελλάδας: τον αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό. Τους τρεις ανδρείους Έλληνες Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, που έπεσαν από τα πυρά του προαιώνιου εχθρού μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος, διαφυλάσσοντας με το υψηλό τους φρόνημα, μέχρι την έσχατη στιγμή, την Τιμή και την Υπερηφάνεια ενός ολόκληρου Έθνους.

Είκοσι έτη αργότερα, χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές, ως μοναδικοί θεματοφύλακες της εθνικής μνήμης, αλλά και σφοδροί πολέμιοι της παραχάραξης και της λήθης της, σε μια εποχή που την πατρίδα μας λυμαίνονται προδότες και προσκυνημένοι, ανταποκρίθηκαν ξανά στο προγονικό κάλεσμα, για να αποδώσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στους Ηρωικούς Πεσόντες.

Ωστόσο, το αντεθνικό – σταλινικό καθεστώς, βλέποντας ότι η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος δεν μπορεί να ανακοπεί ούτε με διώξεις, ούτε με ψεύδη, ούτε με σφαίρες, προέβη σε μια ακόμη προσβολή της εθνικής μνήμης. Σε μια ξεκάθαρη ύβρη άνευ προηγουμένου, αποφασίζοντας την απαγόρευση της εκδήλωσης στο Μνημείο των Ιμίων. Οι Έλληνες Εθνικιστές, όμως, αγνοώντας αυτές τις βρώμικες και προδοτικές τακτικές, εκτέλεσαν ως όφειλαν το ιερό τους καθήκον, μεταφέροντας την εκδήλωση μνήμης έμπροσθεν των κεντρικών γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στην λεωφόρο Μεσογείων.

Έτσι, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου του 2016, ένας εθνικιστικός χείμαρρος κατέκλυσε ξανά την ελληνική πρωτεύουσα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα Εθνικής Αντίστασης, την στιγμή που τα πάντα γύρω μας παρακμάζουν, αποδομούνται και εκφυλίζονται. Αμέτρητοι Έλληνες και Ελληνίδες, ορθώνοντας την Γαλανόλευκη, που κυμάτιζε ξανά αγέρωχη, διαμήνυσαν ότι δεν ξεχνούν και πολύ σύντομα θα μετατραπούν σε ένα ποτάμι οργής, συμπαρασύροντας καθετί άνομο και ανίερο. Ανάμεσα τους και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα της Ιερής μας Ιδέας, που δέσποζαν επιβλητικά, ανεμίζοντας στον έναστρο νυχτερινό ουρανό.

IMIA162

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Συναγωνιστή Νικόλαο Κωνσταντίνου στο βήμα, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση των ομιλητών, κατακεραυνώνοντας, παράλληλα, το ανθελληνικό καθεστώς για τις σοβιετικού τύπου απαγορεύσεις του. Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, ασκώντας δριμύ «κατηγορώ» στις προδοτικές πρακτικές του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, το οποίο έχτισε ολόκληρη την βέβηλη ύπαρξη του πάνω στο Αίμα και τις υπέρτατες Θυσίες των Ηρώων ολόκληρου του Ελληνισμού. Αμέσως μετά, εκ μέρους των Ελλήνων Στρατιωτικών, έλαβε τον λόγο ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος πραγματοποίησε μια άκρως συγκινητική ομιλία περί Ηρωισμού, Αυτοθυσίας και Πίστης στην Ιερή και Μεγαλόπνοη Ιδέα του Έθνους και της Φυλής μας.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστος Χρίστου, εκ μέρους των Κύπριων αδελφών μας, ο οποίος έκανε μνεία στην φιλοπατρία, την ανδρεία και την ηρωική αυτοθυσία των τριών Πεσόντων, σε αντίθεση με τις προδοτικές τακτικές του εκάστοτε ανθελληνικού συστήματος. Κάτι το οποίο βιώνει και σήμερα ολόκληρος ο ελληνικός λαός, με τρανταχτό παράδειγμα τον Κυπριακό Ελληνισμό. Εντούτοις, ενάντια στο ξεπούλημα των πάτριων εδαφών μας, που επιχειρούν οι κάθε λογής απάτριδες και προσκυνημένοι πολιτικάντηδες, οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν δώσει Όρκο Τιμής να αντισταθούν με κάθε μέσο, δίνοντας μέχρις εσχάτων τον αγώνα για Δικαίωση και Ελευθερία. Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος αναφέρθηκε στους διάφορους παρακρατικούς και κουκουλοφόρους της αριστεράς, οι οποίοι κάθε τόσο τίθενται στην υπηρεσία του ανθελληνικού και εθνοκτόνου καθεστώτος, με μοναδικό σκοπό να πλήξουν την ραγδαία καταξίωση του Εθνικιστικού Κινήματος στην καρδία και την συνείδηση του ελληνικού λαού.

Εν συνεχεία, ο βουλευτής Β’ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός, αφού πρώτα απεύθυνε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους τους υπερήφανους  Έλληνες και Ελληνίδες που έδωσαν για ακόμη μια φορά το δυναμικό τους παρόν, αψηφώντας τις γελοίες απαγορεύσεις και την τρομοκρατία του σάπιου κατεστημένου, έδωσε ένα σαφέστατο μήνυμα Νίκης, λέγοντας πως οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες αποτελούν, πράγματι, τον μεγαλύτερο εφιάλτη του αντεθνικού συστήματος, καθώς το υψηλό φρόνημα και η ατσαλένια τους θέληση παραμένουν ανέγγιχτα από τις οποιεσδήποτε ελεεινές μεθοδεύσεις του. Αμέσως μετά, στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο βαθύτερο νόημα της σημερινής συγκέντρωσης, καθώς δεν επρόκειτο για ένα απλό μνημόσυνο, αλλά για έναν Ιερό Όρκο Αγώνα και Πίστης, ενώπιον των Ηρώων και των Μαρτύρων του Έθνους. Ωστόσο, ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική στιγμή ήταν όταν τον λόγο έλαβε ο γενναίος Συναγωνιστής μας Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος αποτελεί αποδεδειγμένα, ένα ζωντανό παράδειγμα Ήρωα, που έδωσε την μάχη με τον θάνατο, αλλά γύρισε πίσω πιο δυνατός και αποφασισμένος από ποτέ. Το μήνυμα του ήταν σαφές και ξεκάθαρο: Οι σημαίες ψηλά! Ο αγώνας συνεχίζεται, όπως μόνο γνήσια τέκνα Ηρώων και Μαχητών ξέρουν να πράττουν.

IMIA163 

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο στο βήμα, έπειτα από δύο έτη επιβεβλημένης απουσίας από το αντεθνικό καθεστώς, με την παρουσία του αυτή να συμβολίζει την αρχή νέων και πιο δυναμικών αγώνων για το Εθνικιστικό Κίνημα. Ο Αρχηγός αρχικά παρέθεσε το ιστορικό των εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, ξεκινώντας από το μοιραίο έτος του 1996 έως το 2013,  σταθμό ορόσημο για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, με την μαζική παρουσία χιλιάδων συμπατριωτών μας να προκαλεί τρόμο και δέος στο ξεπουλημένο σύστημα, αναγκάζοντας την δημιουργία μιας αισχρής σκευωρίας, με σκοπό να κάμψει το φρόνημα και να αμαυρώσει τον έντιμο αγώνα μας. Μάταια, όμως, καθώς η δύναμη της Πίστης και της Θέλησης μας, όχι μόνο δεν κάμφθηκε, αντιθέτως θέριεψε και γιγαντώθηκε. Ακόμη, αναφορά έγινε και στην εθνοαποδομητική πολιτική της ανθελληνικής κυβέρνησης, που όχι μόνο αδιαφορεί και υποσκάπτει τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας, αλλά με τις επιλογές της ενθαρρύνει τον με κάθε τρόπο αφελληνισμό και μαρασμό της.

Ωστόσο, κορυφαία στιγμή της ιερής αυτής μυσταγωγίας υπήρξε το προσκλητήριο Νεκρών. Τα τύμπανα ήχησαν ξανά, σαλπίζοντας το μήνυμα ενός νέου μέλλοντος που έρχεται, κουβαλώντας όλο το ένδοξο προγονικό μας παρελθόν, για να διαλύσει τα σκοτάδια και να σκορπίσει παντού το φως εκείνο της ελπίδας, της νίκης και της αναγέννησης. Οι δάδες άναψαν ξανά, σύμβολο της ψυχής όλων των Αθάνατων Ηρώων και των Ένδοξων Πεσόντων του Έθνους μας. Πρόκειται για την ιερή εκείνη στιγμή, που η φυσιολογική ροή του χρόνου παύει. Παρόν και Παρελθόν γίνονται ένα αδιάσπαστο συνεχές, και νοερά οι Μεγάλοι μας Νεκροί μεταβαίνουν από τα Ηλύσια Πεδία ανάμεσα μας, εξοπλίζοντας μας με ατσαλένια θέληση και αστείρευτη ορμή. Στην αναφώνηση των ονομάτων των Ανδρείων Πεσόντων, ένα βροντερό «ΠΑΡΩΝ!» τράνταξε ολόκληρη την ατμόσφαιρα, από την στεντόρεια φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η σεπτή τελετή έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, να απαγγέλουν με αρειμάνια φωνή τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, ανανεώνοντας για ακόμη μια φορά Όρκους Πίστης και Ασυμβίβαστου Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των Ανδρείων Υπερασπιστών της Πατρίδας. Το Μέτωπο Νεολαίας, το πιο δυναμικό και ελπιδοφόρο κομμάτι του Κινήματος, ηγήθηκε του εθνικιστικού χειμάρρου. Επρόκειτο, πραγματικά, για έναν εθνικιστικό σεισμό, που τράνταξε την πόλη συθέμελα με δυναμικά και αγωνιστικά συνθήματα, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να υποχωρήσουν ούτε σπιθαμή, απέναντι στις αρρωστημένες και κακόβουλες απαιτήσεις κανενός προδότη και ανθέλληνα.

IMIA164

Ευλογημένοι να φέρουμε το βαρύ φορτίο της απελευθέρωσης και της υπεράσπισης αυτού του τιμημένου τόπου, δεν λησμονούμε ποτέ την αυτοθυσία των Ηρώων των Ιμίων, καθώς και κανενός άλλου Μάρτυρα του Ελληνισμού. Αντιθέτως, αντιστεκόμαστε στον αφελληνισμό της πατρίδας μας, προστατεύοντας με κάθε τρόπο την Ιερή Ιστορία του Έθνους μας. Η Χρυσή Αυγή πράττει επί είκοσι συναπτά έτη το εθνικό και πατριωτικό της καθήκον, την ώρα που πλείστοι άλλοι πολιτικάντηδες ξεπουλούν την εθνική μας κυριαρχία, εξαθλιώνοντας και ατιμάζοντας με την ιδιοτέλεια και την δειλία τους έναν ολόκληρο λαό. Πάγια θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει κανένα είδος «ελληνοτουρκικής φιλίας» με τους αλλόφυλους δολοφόνους των Ελλήνων Ηρώων. Τα Ίμια αποτελούν ελληνική επικράτεια, για αυτό και ως Έλληνες Εθνικιστές δεν αναγνωρίζουμε καμία γκρίζα ζώνη πουθενά.

Προς μεγάλη λύπη των εθνικών μειοδοτών που καπηλεύονται τα ιδανικά της πατρίδας μας, υπάρχουν ακόμη κάποιοι Έλληνες υπερήφανοι και απροσκύνητοι που αντιστέκονται, δίνοντας μέχρι τέλους τον αγώνα τους, έντιμα και ασυμβίβαστα. Η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει την Σημαία και δεν υποχωρεί, διατηρώντας άσβεστη την φλογερή της πίστη στις Αξίες και στα Ιδανικά του Έθνους.

Advertisements