Η «αραβική άνοιξη» έφθασε στην Ευρώπη

SHARIAH

Ελπίζοντας ότι τα σεξουαλικά επεισόδια, οι ομαδικές παρενοχλήσεις και οι ομαδικοί βιασμοί που υπέστησαν εκατοντάδες γυναίκες την Πρωτοχρονιά σε πόλεις της Ευρώπης από «αναξιοπαθούντες» σκουρόχρωμους λαθρομετανάστες είναι πλέον γνωστά, ακόμη και στις σταλινικής προέλευσης νεοφιλελεύθερες κυρίες της Αριστεράς, θα προσπαθήσουμε να διαφωτίσουμε τα γεγονότα από μια άλλη περιεκτικότερη σκοπιά.

Αδιαμφισβήτητο είναι ότι η πολυσυζητημένη «αραβική άνοιξη» έφθασε στην Ευρώπη. Αυτό το «δημοκρατικό κίνημα» που ήθελε να απελευθερώσει τους λαούς της Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής από «στυγνούς» ηγέτες που δεν ήθελαν να υποκύψουν στην Ουάσιγκτον και στο ΝΑΤΟ, αφού αποσταθεροποίησε αυτές τις περιοχές και δημιούργησε την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, ύψωσε την παρδαλή σημαία του στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Στην έπαρση της σημαίας παρευρέθηκαν οι διακινητές και αυτοί που προσκάλεσαν στην Ευρώπη τους λαθρομετανάστες, ήτοι η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Γιούνκερ και βέβαια ο σιωνιστής-νεοφιλελεύθερος αριστερός πρωθυπουργός της Ελλάδας, έχοντας ως παραστάτες άγημα ομόφυλων ζευγαριών.

Γιατί όμως οι αυτόχθονες λαοί της Ευρώπης δεν αντιδρούν σε γεγονότα όπως της Πρωτοχρονιάς που τους ευτελίζουν ως άτομα και ως κοινωνίες; Γιατί δεν αντιδρούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποσοβήσουν τα γεγονότα πριν αυτά συμβούν μέσα στις γειτονιές τους και στις οικογένειες τους; Η εξήγηση είναι δυστυχώς απλή.

Η Ευρώπη στο σύνολο της είναι ηθικά και πνευματικά χρεωκοπημένη. Έχουμε μπουχτίσει να ακούμε και να διαβάζουμε για τον λεγόμενο «ευρωπαϊκό πολιτισμό» και για τις «ευρωπαϊκές αξίες», όμως όλα αυτά είναι ανοησίες. Εάν η σημερινή Ευρώπη ήταν πραγματικά πολιτισμένη και είχε αξίες θα ήταν σε θέση να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Αν διακατεχόταν από πραγματικές ηθικές αξίες η όλη κρίση της λαθρομετανάστευσης δεν θα είχε δημιουργηθεί, για τον απλούστατο λόγο επειδή η Ευρώπη δεν θα είχε συμπορευτεί με την αμερικανοσιωνιστική πολιτική της Ουάσιγκτον που σχεδίασε να αποσταθεροποιήσει την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή δια της λεγόμενης «αραβικής άνοιξης».

Η Ευρώπη μπορεί να λύσει το προκύψαν πρόβλημα, αλλά η λύση απαιτεί ένα υγιές πνευματικό και ηθικό πολιτικό σύστημα, κάτι που δυστυχώς δεν έχει σήμερα. Αυτό που χρειάζεται η Ευρώπη είναι αλλαγή προσανατολισμού, χρειάζεται αλλαγή στο πολιτικό της σύστημα. Το ισχύον πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο και σάπιο έως το μεδούλι και οι οποιεσδήποτε αλλαγές εντός του συστήματος δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Εάν δεν επέλθει σύντομα αλλαγή αυτού του σάπιου συστήματος η λευκή Ευρώπη όπως την ξέρουμε θα γίνει ιστορικό παρελθόν και οι ευρωπαϊκοί λαοί θα πληρώσουν το τίμημα της αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής, η οποία έχει ως εργαλεία τους ισλαμιστές τρομοκράτες και τους λαθρομετανάστες και ως στυλοβάτες τους πολιτικάντηδες των νεοφιλελεύθερων και αριστερών κυβερνήσεων.

Τα καλά νέα είναι ότι επιτέλους κάποιοι λαοί ξυπνούν από τον λήθαργο που τους επιβάλλουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ και αρχίζουν να πολεμούν για να υπερασπιστούν τα φυλετικά, οικονομικά και εθνικά τους συμφέροντα.

Γ. ΛΙΝΑΡΔΗΣ

Advertisements