Το Σύμφωνο της Παρακμής

54302975097

Όταν η κυβέρνηση και το φαύλο πολιτικό σύστημα επιβάλλει τις διαστροφές μιας ισχνής μειοψηφίας γραφικών στο σύνολο της κοινωνίας με τη μορφή νόμου, τότε είναι λογικό επακόλουθο να συμβαίνουν σκηνές όπως αυτή που διαδραματίστηκε έξω από την Μητρόπολη Αθηνών.

Όχι περισσότερες από δέκα θλιβερές φιγούρες, συγκεντρώθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών για να προκαλέσουν την ελληνική κοινή γνώμη, έχοντας την αβάντα δημοσιογραφικών συνεργείων και βεβαίως των κομμάτων του κοινοβουλίου που πρόκειται να στηρίξουν το κατάπτυστο σύμφωνο συμβίωσης. Δύο από τους «χαϊδεμένους» της gay «δημοκρατίας» φορώντας ράσα, άρχισαν να ερωτοτροπούν μπροστά από τον Ιερό Ναό, προκαλώντας την οργή των περαστικών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να υπερασπιστούν τις κραγμένες από τον απλό κόσμο που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε ως αντίδραση κατά του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, που τάχτηκε με ξεκάθαρο τρόπο κατά του συμφώνου του αίσχους.

Αποδεικνύεται πάντως ότι στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, αναγνωρίζονται από το Κράτος δικαιώματα και προνόμια σε λαθρομετανάστες και σε μειοψηφίες «τοιούτων», ενώ αντίθετα ποινικοποιείται η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, καθώς και οι κοινωνικές δράσεις υπέρ των Ελλήνων από την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πραγματικά ερμαφρόδιτη «δημοκρατία»!

Advertisements